“Яка ж вона наївна”: Оля Цибульська прокоментувала стосунки Володимира Остапчука з Катериною Полтавською

Відома співачка Оля Цибульська вирішила прокоментувати стосунки Володимира Остапчука з його обраницею Катериною Полтавською: "Не встигаю за тим, як швидко змінюються його дівчата".

У світлі останніх подій у шоу-бізнесі, українська поп-діва Оля Цибульська проявила свою тонку гумористичну нотку, реагуючи на чергові стосунки Володимира Остапчука, шоумена відомого своїми різнобічними розвагами та його стосунками з нинішньою дружиною Катериною Полтавською.

Вона не могла втримати своїх коментарів, зазначивши, що випадки, коли Остапчук змінює дівчат, стають все більшим стандартом та нормою. Не вдаючись в деталі, співачка навіть призналася, що не може пригадати ім’я нової третьої дружини Володимира, проте вона впевнено заявила, що Полтавська є досить привабливою, але наївною дівчинкою.

Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука
Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука

Ця несподівана реакція Цибульської викликала хвилю сміху серед слухачів, але також відкрила двері для обговорення широкого спектру тем і це знову підтверджує той факт, що Оля Цибульська завжди відкрита до гострих дискусій, навіть коли йдеться про звичайні розмови в ефірі радіостанцій.

Також співачка зазначила, що в його гаремі неповоротно змінюється склад і співачка не встигає спостерігати за тим, як швидко це відбувається.

Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука
Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука

Нагадаємо, що у вересні 2022 року з’явилися перші чутки про розлучення Володимира Остапчука, українського телеведучого та шоумена, від його попередньої партнерки. Ця новина вразила шанувальників, які звикли бачити їх як одну з найбільш яскравих пар в українському шоу-бізнесі. Одразу ж з’явилися і чутки про нову обраницю Володимира.

Проте, як це зазвичай буває у випадку публічних особистостей, чутки не залишилися без уваги преси та шанувальників. Згодом, після кількох місяців, Володимир Остапчук офіційно підтвердив ці чутки, оголосивши про своє розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.