Раз приготуєте і закохаєтеся в цей смак: як приготувати пиріг на гарячому молоці, щоб вийшов повітряним

Відчуйте смак ніжності і легкості з кожним шматочком цього неймовірно повітряного пирога на гарячому молоці. Ділимось найпростіший рецептом приготування.

Звичайний пиріг на молоці – це класичний десерт, який завжди викликає зацікавленість та смак. За допомогою простих інгредієнтів та кількох кроків ви можете створити смачну ласощі, яка зігріє ваші вечори теплом і затишком. Ось деякі кроки, які ви можете виконати, щоб приготувати цей чудовий десерт.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 250 г
  • борошно – 350 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • дрібка солі
  • вершкове масло – 70 г
  • молоко – 240 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.

У великій мисці розбиваємо чотири яйця, додаємо щіпку солі і цукор. Збиваємо до отримання пишної піни. Далі, в іншій мисці поєднуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо цю суміш до яєчної маси, ретельно перемішуючи до однорідності.

Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen
Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen

На сковороді на помірному вогні розігріваємо молоко разом із вершковим маслом і ванільним цукром. Ретельно змішуємо, доки масло повністю не розтане. Невелику кількість охолодженого молочного складу додаємо в тісто, знову перемішуючи до однорідності, а потім додаємо решту молочного складу і борошно.

Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen
Кулінари поділились простим рецептом пирога на гарячому молоці. Фото з Youtube-каналу @EllenKitchen

Отриману масу виливаємо в застелену форму і випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин. Після випікання залишаємо пиріг трохи остудитися. Для прикраси можна використати свіжі ягоди або посипати цукровою пудрою.

Ось ваш смачний пиріг на молоці готовий до подачі! Він ідеально підходить для будь-якої вечері або святкового заходу, і ви можете бути впевнені, що всі залишаться задоволені смаком цього чудового десерту. Приготуйте його сьогодні і насолоджуйтеся чарівними смаками пирога на молоці!

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.