Настя Каменських повернулась в Україну, але без Потапа: навіщо приїхала з-за океану мрійниця про Греммі

Зіркова співачка Настя Каменських вирішила повернутися до України та повідомила про це у своїх соціальних мережах. Що буде робити співачка - подробиці.

Українська співачка Настя Каменських повідомила у своєму Instagram про її повернення до України вже 5 березня. Вона також зазначила, що готується до гастрольного туру “Я – Україна”, який передбачає виступи у різних містах країни.

Сама артистка з радістю розповіла про повернення та очікування зустрічі зі своїми шанувальниками. Вона розповіла, що друга частина туру розпочнеться вже найближчими днями та наголосила на тому, що з нетерпінням чекає зустрічі з кожним з них.

Настя Каменських розповіла, що повернулася до України. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських розповіла, що повернулася до України. Фото з Instagram @kamenskux

Каменських також пояснила, що концерт у Вінниці перенесли на трохи інший час та день. на місяць раніше, щоб якнайшвидше зустрітися з фанатами, разом співати та об’єднатися на підтримку України. Артистка вже активно готується до виступів та обіцяє оновлену концертну програму.

Вона завершила словами про те, що незабаром зможе зустрітися з усіма своїми прихильниками на концертах, та обіцяє багато обіймів та незабутніх емоцій.

Настя Каменських розповіла, що повернулася до України. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських розповіла, що повернулася до України. Фото з Instagram @kamenskux

Артистка також показала весь свій розклад концертів, вказавши, що крім виступу у Вінниці, вона також відвідає семеро інших міст України. Серед них названі Суми, Полтава, Запоріжжя, Кам’янське, Кривий Ріг, Дніпро та Кременчук.

Раніше, за останнім гастрольним графіком, планувалося, що артистка виступить у 16 містах, включаючи Кропивницький, Чернігів, Білу Церкву, Житомир, Чернівці, Івано-Франківськ, Рівне та Тернопіль.

Початково концерт у Вінниці був запланований на 7 квітня, проте організатори вирішили перенести його на 12 березня. Ця зміна викликана обставинами, які стали відомі пізніше, і які спонукали до перегляду графіка виступів.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?