5 найбагатших зірок України: Камалія втратила свій трон після розлучення, а Полякова розорила чоловіка

У світі шоу-бізнесу за кожним кроком зірки стежать мільйони шанувальників, особливо коли йдеться про їхні фінансові досягнення. П'ять найбагатших зірок України.

Оля Полякова і Камалія

Співачки ніколи не приховували, що їх успіх у музичній сфері відкриває перед ними багато можливостей для розкішного життя. Вони завжди відпочивали у розкішних місцях та мали все, чого хотіли.

Ольга Полякова неодноразово захоплювалася тим, що має можливість жити у дерев’яному особняку на березі Дніпра. Розкішний будинок має безліч кімнат, а також у Полякової є власний басейн, доступ до річки та спортивний зал для підтримки чудової фігури.

Маєток Камалії істотно відрізняється від інших резиденцій, які можна зустріти. Він втілює в собі не лише елегантність, але й глибокі культурні корені родини. Одним із ключових аспектів його дизайну є східний стиль, золотаві відтінки, який відображає культурні та релігійні переконання її чоловіка, Захура.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

Руслана

У Руслани та її чоловіка є чотириповерховий особняк з площею 2000 квадратних метрів, який обійшовся їм у 500 тис. доларів, а також сонячні панелі та вітряки, які приносять прибуток.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

У будинку є розкішний спортзал, підземний басейн та студія звукозапису, в яку вклали значні кошти, а саме 250 тис. доларів.

Настя Каменських і Потап

Настя Каменських і Потап живуть в розкішному будинку за межами Києва, який слугує невід’ємною частиною їхнього благополучного життя.

5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють
5 найбагатших зірок України: хто вони та скільки заробляють

Настя відома своєю пристрастю до затишку дому, вона регулярно вносить зміни в інтер’єр, звертаючи особливу увагу на деталі, щоб забезпечити максимальний комфорт для себе та своєї родини. Будинок Насті і Потапа став не лише місцем проживання, а й символом їхнього фінансового успіху.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.