Спробувала і не можу відірватись: рецепт ідеальних млинців на молоці на Масляну. Простіше, ніж ви думаєте

Ідеальний сніданок, який ви зможете готувати кожний день: як приготувати надзвичайно смачні тонкі млинці на молоці: швидкий та покроковий рецепт.

Млинці – це класична страва, яка завжди здатна підняти настрій і нагодувати всіх. Вони можуть бути солодкими або солоними, тонкими або товстими, але завжди мають чудовий смак і неповторний аромат.

Щоб приготувати ідеальні млинці вам потрібно:

  • яйця – 3 шт.
  • молоко – 0,5 л
  • цукор – 2 ст. л.
  • сіль – 0,3 ч. л.
  • борошно – 1,5 склянки
  • рослинна олія – 3 ст. л.

У глибокій мисці розбийте три великих яйця і додайте до них трохи цукру та щіпку солі. Перемішайте ці інгредієнти, поки не отримаєте однорідну масу. Далі влийте у цю суміш 100 мл теплого молока та продовжуйте перемішувати.

Поступово додавайте до суміші борошно, перемішуючи його до однорідності. На цьому етапі важливо додавати борошно поступово, щоб уникнути утворення грудочок у тісті. Якщо ви бачите, що тісто занадто густе, можете додати ще трошки молока, щоб досягти бажаної консистенції.

Додайте залишок теплого молока, а потім рослинну олію, і продовжуйте перемішувати, це допоможе зробити ваше тісто ніжним. Після цього дайте тісту настоятись 15-20 хвилин при кімнатній температурі, щоб воно стало ще більш еластичним та легше виливалось на сковороді.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і змастіть її невеликою кількістю олії або розтопленого вершкового масла. Після цього використовуйте черпак та нанесіть невелику кількість тіста на сковороду. Налийте тісто на поверхню сковороди, щоб отримати тонкі млинці.

Кулінари поділились рецептом, перевіреним роками: ідеальні млинці на Масляну
Кулінари поділились рецептом, перевіреним роками: ідеальні млинці на Масляну

Чекайте, поки верхня сторона млинця почне підсмажуватися та з’являться бульбашки, а потім обережно переверніть млинець за допомогою лопатки. Смажте млинець з іншого боку ще кілька хвилин.

Готові млинці можна подавати гарячими, поливши їх сиропом, медом та прикрасити фруктами або ягодами за смаком.

Нові статті

Схожі статті

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.