Оля Цибульська розсекретила сенсаційну інформацію про свого нового коханця: шкіряний ніс, пухнастий хвіст

Творча натура Олі Цибульської не знає спокою. Вона і попрацювати встигає в кліпі Андрія Кравченка "Мадонна", і відпочити. А нещодавно Ольга показала нового коханця. Як він виглядає – дивіться нижче.

Українська співачка Оля Цибульська регулярно спілкується на особистій сторінці в Instagram із шанувальниками своїх творчих досягнень. Виконавиця розповідає про вихід нових пісень та кліпів, а ще — демонструє моменти зі свого повсякденного життя.

Контент, який оприлюднює Оля Цибульська на своїй особистій сторінці — різноманітний. Тут є і світлини разом із сином на тлі карпатських пейзажів, і українські вірші, написані співачкою, і дописи з опитуваннями на різні теми (наприклад, який у вас улюблений фільм або ж найкраще жіноче ім’я).

Нещодавно в Stories Instagram Ольги Цибульської з’явилась по-справжньому ексклюзивна інформація. Співачка наважилась показати широкій аудиторії… свого нового коханця:

Зараз буде сенсація! Показую свого коханця – підписала публікацію співачка

Звісно, що користувачі соціальної мережі трохи напружились, адже відомо, що Цибульська вже понад 20 років у шлюбі із депутатом Сергієм Грисюком. Більш того, їх пара виховує спільного сина Нестора, який народився 6 січня 2015 року. В цьому році хлопчику вже виповнилось 9 років.

Але наступний кадр, оприлюднений Ольгою Цибульською — дозволив її прихильникам зітхнути із полегшенням. Виявляється, що під коханцем Оля Цибульська мала на увазі велетенського і пухнастого білого песика із чорненьким шкіряним носом.

Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця
Оля Цибульська показала шанувальникам свого нового коханця

Хто цей красень і як його звуть — співачка уточнювати не стала. Просто трохи побавилась із ним на диванчику. Знаходитись в компанії зірки песику вочевидь, дуже сподобалось. Він від задоволення навіть свого рожевого язика висунув.

До речі, Ольга Цибульська стала одним із жіночих облич в новому кліпі співака Андрія Кравченка “Мадонна”. Новий розкрадач жіночих сердець запросив до участі в цій творчій роботі не тільки Цибульську, а ще й хореографа Ілону Гвоздьову, Христину Решетник, Соломію Вітвіцьку, Світлану Тарабарову, Марічку Бурмаку та інших українських красунь.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?