Як виглядають онуки третього президента Віктора Ющенка: є дорослі й успішні, а п’ятий ще зовсім маленький

70-річний третій президент Віктор Ющенко має п'ятеро дітей і рівно стільки ж онуків. Діти доньки Віталіни вже зовсім дорослі. А між синовими чимала різниця у віці.

Віталіна Ющенко від першого шлюбу з Михайлом Гончаром народила доньку Домініку. Днями дівчина відзначила 24-річчя, тож невдовзі може зробити з дідуся прадідуся. Щаслива матуся називає старшу донечку Масюнею.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Домініка з мамою Віталіною

З нагоди дня народження побажала “завжди знаходити силу, щоб подолати будь-які перешкоди на шляху”. Домініка має купу талантів. Один із них – співи – намагалася продемонструвати в ході талант-шоу “Голос країни”.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: мама Віталіна з дітьми Домінікою, Андріаною та Віктором

Цей талант дівчина успадкувала від мами, яка частенько співає у караоке. Зовні мама й доня дуже схожі. Хіба що в молодшої більше збільшені губи. Меншій сестричці Андріані 14 років. Вона має дещо інші уподобання – займається кінним спортом.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Варвара з мамою Лізою

Віктора, якого Віталіна, як і Андріану, народила від Олексія Хахльова назвали на честь знаменитого дідуся. У квітні 2022 року всією родиною провели юнака на навчання до Канади. Та вже влітку нащадок Віктора Андрійовича повернувся до України й поступив навчатися до українського вишу.

Як виглядають онуки Віктора Ющенка: Андрійко з мамою Оленою

Андрій Ющенко теж подарував татусю дітлахів – онучку й онука. Причому народили їх різні жінки. В першому шлюбі сина президента з Лізою Ющенко на світ з’явилася донечка Варвара. На жаль, пара розлучилася. Ексневістка Віктора Андрійовича вивезла дитину до москви. Варі днями минуло 14 років.

Друга дружина Андрія Олена на час повномасштабного вторгнення перебувала на 5-му місяці вагітності. У серпні 2022 року вона народила синочка, якого назвали на честь тата Андрійком. Пологи відбувалися в Києві.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.