З цим інгредієнтом набагато смачніше: швидкий та покроковий рецепт мʼяса по-французьки з ананасом

Існує безліч варіантів приготування цієї страви, але ця найсмачніша: як приготувати м'ясо по-французьки з ананасом, яке буде танути в роті. Покроковий рецепт.

М’ясо по-французьки – це вишукана страва, яка завжди привертає увагу на столі. А ще коли до неї додають ананас, це стає справжнім кулінарним шедевром. Поєднання ніжного м’яса зі солодкими і кисло-солодкими нотками ананаса робить це блюдо неперевершеним в своїй ніжності та смакових відтінках.

Інгредієнти:

  • свинина – 400 г
  • ананаси консервовані – 120 г
  • твердий сир – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • майонез – 4 ст. л.
  • сіль, перець за смаком

Першим кроком необхідно ретельно промити м’ясо під холодною водою, щоб видалити залишки крові та інших забруднень. Потім наріжте свинину на тонкі шматочки та відбийте, щоб зробити їх ніжними та соковитими. Цей крок допоможе забезпечити рівномірне приготування м’яса та підвищить його ніжність.

Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna
Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna

Підготуйте форму для випічки, покладіть в неї папір або змастіть олією, щоб уникнути пригоряння м’яса. Розташуйте кожен шматок м’яса на підготовленій формі та зачиніть їх за допомогою майонезу, який додасть страві більше соковитості та аромату.

Після цього приготуйте цибулю, нарізавши її тонкими кільцями, та розкладіть на кожен шматок м’яса. Покладіть ананас на верхню частину кожного шматка. Не забудьте про сир – посипте м’ясо тертим сиром, щоб додати до страви більше смаку та текстури.

Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna
Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna

Останній етап – запікання у духовці. Розігрійте духовку до 180°С та поставте підготовлену форму з м’ясом в середину. Запікайте протягом 40 хвилин або до того часу, поки м’ясо не стане золотистим та хрустким зверху.

Готове свиняче по-французьки з ананасом – це чудова страва, яка вразить вашій сім’ї та гостям своїм смаком та ароматом.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.