36-річна Настя Каменських вразила своїх шанувальників прямо на концерті: співачка стала на коліна

Настя Каменських здивувала своїх шанувальників не лише потужним виконанням своїх хітів, але й несподіваним жестом: співачка стала на коліна прямо на сцені.

Співачка Настя Каменських нещодавно відвідала місто Дніпро, де проходив її незабутній концерт. Настя виконувала свої найпопулярніші хіти перед величезною аудиторією. Протягом виступу, вона мала неймовірний зв’язок з глядачами, зробивши неймовірний жест, що зачарував усіх присутніх.

Під час виконання пісні “Червоне вино”, Настя не просто обмежилася сценою, а спустилася серед глядачів, пройшовши перед першим рядом, вона здивувала усіх, опустивши одне з сидінь і встаючи на нього колінами. Цей несподіваний рух створив інтимну атмосферу та показав, наскільки співачка прагне бути ближче до своїх шанувальників.

Наступний момент був ще більш емоційним, коли одна з фанаток Насті Каменських вручила їй букет троянд, підкреслюючи свою любов і підтримку. Цей жест не лише зігрів серце співачки, а й показав, наскільки важливі для неї її шанувальники.

Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських стала на коліна прямо на концерті. Фото з Instagram @kamenskux

Після виступу, Настя не забула висловити свою подяку та вдячність глядачам за теплий прийом у Дніпрі. У своєму зверненні вона підкреслила, що для неї концерти – це не просто виступи, а справжня спільнота, де кожен може обмінятися енергією та позитивними емоціями. Кожен прихід на концерт для неї – це не лише вираження підтримки, а й символ продовження життя та єднання в підтримці наших захисників.

Завершуючи своє звернення, Настя висловила вдячність усім своїм фанатам і заявила, що незабаром повернеться з новими виступами, щоб подарувати своїй аудиторії незабутні миті радості.

Нещодавно Каменських разом із своїм чоловіком були у Колумбії. За словами продюсера, їхня поїздка мала на меті розвиток кар’єри. Пізніше Каменських повернулася в Україну, щоб розпочати тур по містах країни, а Потап залишився за кордоном, продовжуючи працювати над музичними проєктами або іншими професійними зусиллями.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.