Що буде, якщо посмажити заморожене яйце: це геніально і дуже економно, хоча виглядає по-ресторанному

Смаження замороженого яйця - це досить незвичний спосіб приготування, але насправді це дуже смачно та дійсно економить час. Як приготувати та в чому секрет страви?

Яйця є улюбленим продуктом багатьох, особливо на сніданок, та може стати продуктом для безліч кулінарних експериментів. В останні роки з’являються все більше нових та несподіваних кулінарних трендів, серед яких один із останніх – смаження заморожених яєць. Це викликає цікавість і постає питання: як виглядатимуть та смакуватимуть ці яйця після смаження?

Власне, процес дуже простий. Яйця необхідно покласти у морозильну камеру на ніч. Вранці, коли настане час для приготування, витягуємо їх і даємо 10 хвилин, щоб вони розморозились при кімнатній температурі – це допоможе краще позбутись шкаралупи.

Кулінари поділились кулінарним трюком: що буде, якщо посмажити заморожене яйце
Кулінари поділились кулінарним трюком: що буде, якщо посмажити заморожене яйце

Потім потрібно ретельно очистити їх від шкаралупи і нарізати на частинки. Тут можна бути креативним – можна розрізати на кілька шматочків, або навіть порізати на кубики, якщо бажаєте.

Розігріваємо сковорідку та змащуємо її олією і викладаємо наші заморожені яйця. Солимо та додаємо перець за смаком і залишаємо на помірному вогні під кришкою протягом 5-7 хвилин. Важливо враховувати, що час приготування може варіюватися залежно від бажаного ступеня готовності жовтка.

Один з найважливіших моментів при приготуванні цієї страви – правильне розташування яєць на сковороді. Якщо їх розмістити занадто близько одне до одного, вони можуть зливатися, що не додасть привабливості в готовому вигляді.

І ось, настав час спробувати наші кулінарні творіння. Має вийти м’який і ніжний білок, який розтікається та смачний кремовий жовток. Готові заморожені яйця можна подавати з різноманітними гарнірами та овочами. Цей нестандартний спосіб готування може виявитися цікавим варіантом для тих, хто любить експериментувати в кулінарії.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.