З гарему в Лондон і Берлін: де зараз актори з серіалу “Величне століття” – Хюррем, Сулейман, Махідевран

Актори із серіалу "Величне століття", що виконували ролі Хюррем, Махідевран та султана Сулеймана — зараз живуть не в гаремі. "Один Факт" розповість, де саме мешкають Мер'єм Узерлі та інші актори.

Серіал “Величне століття” вперше був показаний глядачам 5 січня 2011 року. він налічує 4 сезони і розповідає історію української наложниці, що потрапила в полон до турецького султана і стала для нього самою улюбленою жінкою в гаремі.

Головні ролі в стрічці турецького виробництва виконали Халіт Ергенч (султан Сулейман), Мер’єм Узерлі (рудоволоса Хюррем Султан) та Нур Феттахоглу (Махідевран Султан). Актори на відміну від своїх героїв — живуть не в Османській імперії і зовсім не в гаремі. Їх помешкання — це сучасні міста з високим рівнем комфорту. “Один Факт” пропонує вам дізнатись прямо зараз — в яких саме містах мешкають султан Сулейман та його кохані жінки: Хюррем і Махідевран.

Халіт Ергенч

Виконавець головної ролі султана Сулеймана в серіалі “Величне століття” Халіт Ергенч зараз мешкає у Великій Британії. Актор разом із своєю родиною в 2023 році перебрався до Лондону. Компанію в новому помешканні султану склала його дружина (акторка Бергюзар Корель) та діти. Подружжя за останній рік навіть встигло придбати в Лондоні власний будинок.

Виконавець ролі султана Сулеймана Халіт Ергенч з 2023 року живе в Лондоні разом із родиною
Виконавець ролі султана Сулеймана Халіт Ергенч з 2023 року живе в Лондоні разом із родиною

Наразі відомо, що ця зіркова пара навіть не думає про те, щоб завершити свою кар’єру в кіно. Халіт та його дружина планують і в подальшому працювати у турецькому кіно і дарувати прихильникам нові ролі.

Мер’єм Узерлі

Акторка Мер’єм Узерлі зіграла у “Величному столітті” українську полонянку Хюррем Султан і найулюбленішу жінку самого Сулеймана. Зараз Мер’єм постійно мешкає в Берліні (столиця Німеччини).

Мер'єм Узерлі постійно живе в Німеччині (Берлін), а на зйомки їздить до Туреччини
Мер’єм Узерлі постійно живе в Німеччині (Берлін), а на зйомки їздить до Туреччини

Мер’єм Узерлі за ці роки встигла реалізувати свій творчий потенціал не тільки в кіно. Вона успішно поєднує акторську кар’єру разом із розвитком власного косметичного салону, який відкрила ще в 2015 році.

Мер’єм Узерлі народилась в Німеччині, але її батько за національністю – турок. Зірка “Величного століття” веде активний спосіб життя, приймає участь у кінофестивалях, була присутня на жіночому форумі Forbes, а крім того — стає обличчям фотосесій для модного глянцю. 40-річна Мер’єм Узерлі поєднує творчу кар’єру із материнством. Акторка виховує двох доньок — старшу Лару і молодшеньку Лілі Кої, яку вона народила в 2021 році.

Нур Феттахоглу

Акторка Нур Феттахоглу — виконавиця ролі Махідевран Султан, наложниці Сулеймана. Зараз Нур мешкає не в гаремі, а у велетенському особняку, у Стамбулі. Разом із артисткою живуть її чоловік та донька.

Махідевран Султан з Величного століття: Нур Феттахоглу
Махідевран Султан з Величного століття: Нур Феттахоглу

Нур Феттахоглу часто викладає у соціальних мережах світлини зі свого будинку. Завдяки цьому її прихильники мають можливість роздивитись деталі інтер’єру. 40-річна акторка мешкаєв просторому будинку, що розташований в захищеному охороною комплексі. Усі кімнати оселі оформлені в нейтральних кольорах, серед яких більше білого.

Нур Феттахоглу в своїй оселі
Нур Феттахоглу в своїй оселі

В серці будинку — простора вітальня. Через неї можна відразу потрапити у великий сад. Саме тут, на подвір’ї — Нур полюбляє займатись спортом. На присадибній ділянці будинку об лаштовані клумби з квітами та великий басейн.

Нові статті

Схожі статті

“Не сіли, не поговорили”: 35-річна Ольга Мартиновська вперше заговорила про свій минулий шлюб з кухарем

Оля Мартиновська вже була одружена та навіть має дитину від першого шлюбу, але зараз зірка "МастерШеф" будує своє майбутнє з іншим чоловіком - чи шкодує кулінарка про минуле заміжжя?

Пішла від чоловіка до іншого: як закрутився роман між 48-річною Марічкою Падалко та 47-річним Соболєвим

Марічка Падалко пішла за покликом серця до чоловіка, в якого закохалася майже з першого погляду та розірвала стосунки з попереднім обранцем - як почались стосунки телеведучої 1+1 та Єгора Соболєва?

Не мудрість, а дикість: як наложниці султана Сулеймана запобігали вагітності – так вчила сама Хюррем Султан

Наложниці султана Османської імперії Сулеймана були добре знайомі із мудрощами та оберегами від "цікавого положення". "Один Факт" розповість, які саме засоби використовували султанші.

Стиль “мінімалізм” та “по-багатому”: як виглядає місце 35-річної Ксенії Мішиної, де вона спить щодня

Ксенія Мішина ще ні разу не проводила екскурсію по своїй квартирі, але час від часу можна побачити деякі кімнати в її Instagram - як виглядає оселя акторки?