“Доброго ранку о 13.00”: Лілія Ребрик вперше показала себе після пологів і розповіла, як проходить її день

Лілія Ребрик насолоджується першими днями материнства і весняними квітами від Андрія Дикого. Як проходять будні щасливої матусі і як вона себе почуває зараз – читайте в матеріалі від "Один Факт".

Лілія Ребрик насолоджується щастям материнства. Телезірка вийшла на зв’язок після третіх пологів і розповіла, як почувається сама, що робить новонароджена Адель Дика і… чим кормлять у пологовому будинку. Більше деталей про материнські будні Лілії Ребрик “Один Факт” розповість нижче.

Українська телеведуча Лілія Ребрик народила третю доньку 15 березня 2024 року, о 18:51 вечора. Минуло всього три дні, а щаслива матуся — вже в прекрасній формі і ділиться своїми емоціями у соціальних мережах.

Лілія Ребрик з донькою
Лілія Ребрик з донькою

Згідно з інформацією з персональної сторінки Лілії Ребрик — народжувала вона в приватному медичному центрі “Лелека”, на базі якого працює і пологовий будинок.

Доброго ранку о 13:00 від Лілії Ребрик
Доброго ранку о 13:00 від Лілії Ребрик

Зірка українських телеекранів розповіла в Stories, як проходять її перші дні після народження маленької Аделіни.

Доброго ранку о 13:00 — написала Ребрик на світлині, зробленій біля дзеркала у пологовому будинку. — Взагалі загубилася: де ніч, а де день. І це тільки початок.

На інших світлинах можна побачити і новонароджену донечку Лілії Ребрик і Андрія Дикого. Матуся з посмішкою обіймає маленьку принцесу, вдягнену у дитячий сліп з яскравими полуничками:

І нехай весь світ зачекає — підписала цю світлину Лілія Ребрик

Андрій Дикий теж знаходиться поряд із коханою дружиною і маленькою донькою. Щаслива посмішка на його обличчі говорить сама за себе: чоловік безмежно щасливий, що в нього королівстві з’явилась третя принцеса. Дві старших донечки подружжя чекають на свою сестричку вдома.

Андрій Дикий поряд з дружиною і донькою
Андрій Дикий поряд з дружиною і донькою

Звісно, така подія, як народження дівчинки — просто не може обійтися без квітів. Лілія Ребрик показала, який розкішний букет з жовтих та рожевих тюльпанів їй подарували.
Лілія Ребрик розповіла в Stories Instagram, що поки маленька Адель спить — вона сама насолоджується місцевими кулінарними шедеврами і красивим видом із вікна.

Лілія Ребрик після народження доньки Адель
Лілія Ребрик після народження доньки Адель

Клініка, в якій народжувала телезірка — розташована в затишному та чистому місці, посеред хвойного лісу.

Таке враження, що ти не в пологовому, а просто десь на відпочинку — зізналась Ребрик

А ще жінка показала, чим її годують на обід. Меню доволі різноманітне — тут і суп-пюре є, і свіжезварений компот, і навіть овочеві роли з індичкою.

Лілія Ребрик показала свій обід
Лілія Ребрик показала свій обід

І мама Лілія, і новонароджена Адель почувають себе добре і насолоджуються цінними митями життя.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?