Мала ресторан у Франції, в якому більше нічого не вирішує: Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська розповіла про бізнес у Франції, якого більше немає. Спочатку усі карти сплутала пандемія, потім — змінилась команда. "Один Факт" розповість деталі історії.

Суддя українського кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська розповіла про долю свого колишнього бізнесу. Як відомо – до своєї популярності в Україні Мартиновська довгий час працювала у Франції. Там в неї був власний ресторан.

Ольга Мартиновська назвала причину закриття свого ресторану у Франції
Ольга Мартиновська назвала причину закриття свого ресторану у Франції

Як зізналась сама Ольга – цей ресторан вони відкрили разом із друзями. Спочатку справи йшли добре, але потім сталась пандемія. Заклад довелось закрити майже на цілий рік. Саме в цей непростий час Мартиновська повернулась до Києва і стала учасницею телевізійного кулінарного шоу “МастерШеф”.

Пройшов деякий час і ресторан, в якому працювала Ольга — відновив свою роботу. Але наразі там залишився лише один головний партнер зі старої команди. Інші ж співробітники старого колективу не повернулись.

Команда кухарів в ресторані майже повністю змінилась. Концепція закладу теж була оновлена. Через ці інновації Мартиновська вирішила повністю припинити співробітництво із французьким рестораном.

Також Ольга Мартиновська повідомила про свої подальші плани. Вона бажає відкрити власний ресторан в українській столиці — місті Києві. Суддя “МастерШеф” вважає, що ресторанний бізнес пов’язаний із певними ризиками. Але в той же час — це прибуткова сфера діяльності і нею займатись вигідно. Особливо, якщо є гарні та надійні інвестори.

Ольга Мартиновська також назвала приблизну суму стартового капіталу для відкриття ресторану. Вартість витрат на першому етапі розвитку такого бізнесу сягає в середньому 1 мільйон доларів.

Зараз Ольга Мартиновська має прибуток від власних кулінарних курсів. Саме вони є основним джерелом її доходу у нинішній непростий час. Окрім того, Ольга відвідує зйомки кулінарного шоу “МастерШеф”. За місяць на цій діяльності жінка заробляє приблизно 120-150 тисяч гривень. Цей прибуток — з урахуванням реклами.

Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес
Ольга Мартиновська розповіла, як втратила бізнес

Є в Ольги Мартиновської і додатковий підробіток — приготування приватних вечерь для заможних людей. На них вона заробляє приблизно стільки ж, скільки і за 20 днів роботи на зйомках “МастерШефу”.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.