Зататуйований, як Спартак Суббота: Ксенія Мішина закрутила новий роман і вперше показала свого бойфренда

Ксенія Мішина у своїх соціальних мережах поділилась, що тепер не самотня: акторка опублікувала фото зі своїм новим чоловіком. Подробиці особистого життя.

Українська акторка Ксенія Мішина заявила про зміну свого сімейного статусу, підтвердивши, що вже не є самотньою і тепер перебуває у стосунках.

Ця важлива новина стала предметом для обговорення, де акторка поділилася своїм щастям з фанатами. Ксенія показала себе разом із своїм коханим у виразному фотосеті, який, безсумнівно, привернув увагу шанувальників. У цих знімках вона зображена без верхнього одягу, в той час як її обіймає чоловік, це надає фотографіям певного звабливого шарму.

Ксенія Мішина заявила, що перебуває у стосунках та показала свого бойфренда. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина заявила, що перебуває у стосунках та показала свого бойфренда. Фото з Instagram @misha.k.ua

Цей спільний фотосет не лише свідчить про новий етап у житті акторки, але й передає певну інтимність та близькість у їхній взаємодії. Щаслива і закохана Ксенія Мішина є досить відкритою перед підписниками, ділячись цим моментом щастя зі своїми шанувальниками через соціальні мережі.

Ксенія Мішина заявила, що перебуває у стосунках та показала свого бойфренда. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина заявила, що перебуває у стосунках та показала свого бойфренда. Фото з Instagram @misha.k.ua

Ксенія зазначила під постом, що головне – це не просто бути поруч зі своїм партнером, а розквітати разом з ним.

Однак, навіть за таких обставин, акторка зберігає таємницю та не показує обличчя свого коханого, публіці. Усім своїм шанувальникам вона дозволила зазирнути лише на руку свого обранця. Проте, з цих невеличких деталей можна зробити важливі висновки, що бойфренд Мішиної має чимало татуювань і тепер прихильники будуть вичисляти його по тату, а тіло чоловіка накачане та нагадує статую.

З новими романтичними стосунками Ксенії Мішиної вже встигли привітати численні зірки. У кожного із них були щиросердечні побажання щастя та гармонії в особистому житті, так само і підписники побажали щастя в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.