“Сума була найменшою”: Євген Клопотенко повідомив, скільки грошей йому заплатили за перемогу у “МастерШеф”

Кухар Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу "МастерШеф". Вона найменша серед тих, що отримували інші учасники. Скільки заплатили Клопотенку — читайте нижче.

Шеф-кухар та переможець 2-го сезону “МастерШефу” Євген Клопотенко вперше чесно розповів про свої заробітки під час участі у кулінарному шоу “МастерШеф”.

В 2015 році майбутній відомий кулінар здобув перше місце у цьому телевізійному шоу України. Звісно, йому видали приз у грошовому еквіваленті. Але сума заохочення переможця виявилась набагато меншою, аніж в інших переможців з минулих сезонів проекту “МастерШеф”.

Євген Клопотенко зізнався, що його виграшний гонорар тоді склав усього лише 200 тисяч гривень. Звісно, для пересічного українця ця сума здастся велетенською. Але за словами Клопотенка — вона найменша серед усіх грошових призів, які виплачував “МастерШеф” в інші роки.

Євген Клопотенко звернув увагу на те, що до Революції Гідності усі переможці “МастерШеф” отримували гонорар у розмірі 500 тисяч гривень. Деяким з них навіть вдавалось отримати по мільйону гривень.

Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу
Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку отримав за перемогу в кулінарному шоу

Клопотенко ж за свою перемогу отримав лише 200 тисяч гривень. І з них йому дісталося лише 180 тисяч, бо відразу він сплатив 20 тисяч гривень податку в державну казну.

Євген Клопотенко зізнався, куди він витратив ці кошти. Шеф-кухар заплатив 120 тисяч гривень за навчання в школі кулінарів. Якщо не враховувати 60 тисяч, що залишились із виграшу — то він фактично спрацював на проекті в нуль. До того ж, йому навіть не дали заохочувального кубка, який завжди вручали переможцям.

На думку Клопотенка, така ситуація з нагородами в той час була пов’язана з урізанням бюджету через складну ситуацію в країні.

Шеф-кухар пригадав, що участь в кулінарному проекті виявилася для нього суцільним пеклом. Особливо складними видалися декілька місяців перед фінальною частиною.

Євген Клопотенко і його десерт на мільйон
Євген Клопотенко і його десерт на мільйон

Конкуренція була високою і інші конкурсанти були серйозно налаштовані проти нього. Євген зізнався, що інші учасники його люто ненавиділи, і це стало для молодого хлопця суцільним стресом.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?