“Я думав, це прикол”: батько покійного Кузьми Скрябіна показав щедрий подарунок від сина на день народження

Віктор Кузьменко після смерті сина Андрія та дружини залишився жити в будинку один. Чоловік часто згадує рідних. Зокрема, пригадав, як Кузьма Скрябін подарував йому автівку.

В інтерв’ю “Сніданку 1+1” Віктор Кузьменко пояснив, настільки тяжко йому жити без рідних людей, адже родина була доволі дружна. З Ольгою Михайлівною Віктор Кузьмич прожив 57 років. 47 із них поряд був син Андрійко.

Коли Віктор йшов служити до лав армії, Оля обіцяла чекати. Вони писали один одному листи щодня в очікуванні жаданої зустрічі. Коли на світ з’явився Андрійко, сім’я ще більше зміцніла.

Тато Кузьми Скрябіна розповів про дорогий подарунок від сина

Чоловік мріяв ще й про доньку, але в дружини були тяжкі пологи, і вона більше не могла чи не хотіла народжувати. Він не наполягав. Тепер Віктор змушений розмовляти з Ольгою та Андрійком, неначе з живими, лише на кладовищі.

Спогади про колишнє щасливе життя постійно виникають на думці. Так, Віктор Кузьменко пригадав, який подарунок подарував йому син на день народження у 2012 році. Він не очікувано зателефонував: “Тату, ти вдома? Відкривай браму”.

Тато Кузьми Скрябіна розповів про дорогий подарунок від сина

Господар відчинив. Андрій заїхав у двір на новій автівці з причепленим бантом. Батько подумав, що син придумав якийсь прикол. А Скрябін вийшов з-за керма і, посміхаючись, простягнув батьку ключі. Отак привітав рідну людину з днем народження.

Кузьма присвятив цілу пісні мамі. Якось він хотів якнайшвидше дістатися батьківського дому, тому поїхав не трасою, а звернув навпростець. Думав, що так доїде швидше. Натомість утрапив на торф’яники, які зайнялися.

Злякався тоді, що більше ніколи не побачить батьків, тому в голові самі склалися рядки композиції “Мам”. Тату музикант не встиг присвятити пісню. Натомість згадує його в рядках хіта “Сам собі країна”. Там є такі слова: “Стань для батька нормальним сином”.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.