“Він не з творчої сфери”: 27-річна Мішель Андраде вперше прокоментувала стосунки зі своїм хлопцем

Співачка Мішель Андраде вперше поділилася подробицями романтичних стосунків зі своїм бойфрендом: "Я його зустріла завдяки мамі". Хто він та чим займається?

У межах однієї програми українська співачка, народжена в Болівії, Мішель Андраде, розповіла про своє особисте життя, а саме подробиці її романтичних стосунків з хлопцем.

Вона поділилась, що її мама, Світлана, випадково посприяла їхньому знайомству, але відзначає, що вона ніколи не намагалася втручатися в її особисте життя. За її словами, вона має велику довіру до матері і цінує її поради.

Мішель Андраде вперше розповіла про свого бойфренда. Фото з Instagram @mishvirmish
Мішель Андраде вперше розповіла про свого бойфренда. Фото з Instagram @mishvirmish

Моя мама нічого не казала, просто познайомила нас і сказала: “Робіть все, що заманеться”. Я вважаю, що в неї була своя задумка… Я дуже довіряю своїй мамі, – розповіла вона в ефірі програми “Вихідний 2.0”.

Мішель, співачка, відома своїм талантом і творчим підходом до життя, не соромиться поділитися кількома деталями про свого бойфренда, який, за її словами, має неабиякий інтерес до банківської справи та працює у цій сфері, однак водночас проявляє схильність до творчого вираження в повсякденному житті і це допомагає їм гармонійно співіснувати. Її слова підкреслюють, що вона цінує свого партнера, який приносить новий погляд у її життя, навіть якщо він працює в іншій галузі.

Мішель Андраде вперше розповіла про свого бойфренда. Фото з Instagram @mishvirmish
Мішель Андраде вперше розповіла про свого бойфренда. Фото з Instagram @mishvirmish

Мішель Андраде, талановита артистка, стверджує, що вона не вимагає від свого партнера фінансової підтримки для розвитку своєї сольної кар’єри. Вона розповіла, що, хоч і партнер пропонує допомогу, вона відмовляється від цього, оскільки вона прагне зберігати свою самостійність та розуміти справжню ціну своєї праці.

Нагадаємо, що нещодавно Мішель Андраде розповіла про випадкову зустріч з екс-продюсером Потапом і висловила думку, що їм ніколи більше не бути друзями. Андраде підкреслила, що, незважаючи на взаємне відчуття поваги та зацікавленості у роботі один з одним у минулому, між нею та Потапом відсутні ті особисті зв’язки, які формують дружбу.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.