“Колишня” Віталія Козловського Раміна Есхакзай привітала співака з одруженням та першим батьківством

Раміна Есхакзай публічно привітала свого "колишнього" Віталія Козловського з одруженням та батьківством: що побажала блогерка співаку? Подробиці.

У світлі новин про майбутнє батьківство свого колишнього партнера, співака-захисника Віталія Козловського, українська інтерв’юерка та блогерка Раміна Есхакзай не могла залишитися осторонь. Вона вирішила відреагувати на цю подію в особистому житті унікальним способом через свій Instagram.

Раміна опублікувала фотографію, на якій вона зображена поруч з Віталієм, де вони обидва усміхаються. На знімку видно, як Віталій тримає її за плече, атмосфера на знімку видається дружня та лагідна. Проте, підпис до цієї фотографії виявився досить несподіваним і цікавим.

Раміна написала: Пінаколада – справа випадку. І все таки Шекспір напише не про нас.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством. Фото з Instagram @raminalalala
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством. Фото з Instagram @raminalalala

Ці слова свідчать про те, що Раміна сприймає цю новину з гумором та легкістю. Вона вирішила підкреслити своє ставлення до події, намагаючись зняти напругу або будь-які негативні емоції, які можуть виникнути в такій ситуації. Вона використовує метафору “Пінаколади” як символ несподіванки та випадковості, що, здається, відображає її відношення до цієї новини.

Таким чином, Раміна Есхакзай зі своїм характерним почуттям гумору та легкістю показала своє ставлення до змін у житті свого колишнього партнера. Вона вирішила підійти до цієї ситуації з розумінням та прийняттям, що вразливо й справжньо виявляє її як людину, що відчуває та реагує на життєві обставини навколо себе.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством

Нагадаємо, що між Раміною Есхакзай та відомим співаком Віталєм Козловським був роман у 2016 році. Згідно з повідомленням, Козловський навіть зробив пропозицію своїй обраній. Однак у 2017 році стало відомо, що Есхакзай припинила стосунки з Козловським.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством

Наприкінці 2022 року сам співак зізнався, що їхній роман був інсценованим. Виявляється, ініціатором цієї вигаданої історії була саме Раміна. Все це було зроблено для реклами.

Нові статті

Схожі статті

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?

Корабель багатства в океані вдачі: названо 3 знаки Зодіаку, яких з 5 липня чекає щедрий подарунок долі

Життя цих трьох знаків Зодіаку буде насичене радісними емоціями, починаючи з 5 липня 2024: що очікувати Терезам, Рибам та Лев - щастя буде всюди.

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?