Скільки дружин було в Євгена Паперного до та після Ольги Сумської: народний артист забув про зраду дружини

Про любовний трикутник між Сумською, Паперним та Борисюком чули всі. Натомість мало хто знає, скільки жінок було у першого чоловіка Ольги до неї та після.

Лідія Яремчук

74-річний Євген Паперний має трьох дружин. Першою була акторка Лідія Яремчук. Пара прожила у шлюбі довгенько. Вирішили розлучитися, коли доньці Анастасії минуло 14 років. Дівчина не вибачила зрадливому татові.

Три кохання Євгена Паперного: Лідія

Тож ані з Лідією, ані з Настею чоловік довгий час не спілкувався, бо обидві ставилися до нього вороже. Коли донька народила донечку, Євген намагався налагодити містки з онукою. Навіть запрошував дитину на риболовлю. А потім контакти обірвалися. Паперний вважає, що мама й бабуся налаштували дитину проти нього.

Ольга Сумська

У шлюбі з іншою актрисою, яка була на 16 років молодшою за Євгена, пристрасті розпалювалися не менші, хоча пара прожила разом менш як 5 років. Згодом Ольга розповідала, що перший чоловік безбожно пив та навіть простягав до неї руки. Врешті Сумська зрадила благовірному з колегою Віталієм Борисюком, тож довелося розлучитися.

Три кохання Євгена Паперного: Ольга

У цьому шлюбі народилася донька Антоніна, яка нині мешкає у рф. Вона залюбки спілкується з батьком. Євген сам мріяв повернутися до москви через 3 роки (до київського театру потрапив за розподілом). Та так і залишився, ставши народним артистом України. А друга донька, напевно, втілила його юнацьку мрію. Нині колишні образи забуто, і всі троє – Сумська, Паперний та Борисюк – грають в одній виставі.

Три кохання Євгена Паперного: донька Антоніна

Тетяна Паперна

З третьою дружиною актор уже відзначив срібне весілля. Вони познайомилися на знімальному майданчику. Тетяна була заміжня, але заради коханого розлучилася. Сина жінки Євген виростив немов рідного.

Зробили обмін – Паперний пішов жити до Тетяни з Денисом, а свою квартиру віддав колишньому чоловіку обраниці. Минуло багато років, а дружина Євгену й досі не набридла.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?