Холостяк Григорій Решетник розповів, чим буде займатись на старості років і яку спадщину передасть дітям

Григорій Решетник поділився планами на далеке майбутне. Ведучий навіть на пенсії планує займатись роботою, а ще повідомив про свою головну мрію. Деталі читайте в матеріалі від "Один факт".

Григорій Іванович Решетник — український шоумен, диктор, радіоведучий, суспільний діяч і режисер. Нещодавно він завітав у гості до журналістки Аліни Доротюк.

Розмова Решетника і Доротюк виявилася доволі цікавою. Говорили про комплекси, ідеального чоловіка, непрості ситуації в подружньому житті і, звісно – власні принципи, які не дозволяють йому, як творчій людині — працювати в росії.

Торкнулась Аліна Доротюк у розмові і досить пікатної теми про ЛГБТ-суспільство та про старість, яка неодмінно настане. Хтось із шанувальників Решетника поставив запитання:
Що ж саме Гриша планує робити на старості років?

Головний герой розмови назвав це питання класним і відповів на нього з посмішкою, мовляв:

У мене дуже багато планів

Григорій Решетник зазначив, що в свої 40 років він почуває себе молодою, амбітною людиною, якій є, до чого прагнути. За словами шоумена, коли настане старість — він дуже хоче виховувати власних онуків та онучок. В нього є сподівання, що його сини йому їх все ж подарують.

Також Решетник поділився із журналісткою своєю жартівливою мрією. Ведучий часто розмірковує над тим, що він, вже перебуваючи в поважному віці — все одно буде сидіти в великому кріслі та вести проект “Холостяк”. А потім цей проект по спадковій лінії перейде до його синів і вони обов’язково його теж будуть вести.

Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні
Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні

Взагалі-то плани на старість в Григорія Решетника — доволі амбітні. Він хоче реалізовувати власні творчі задуми, ділитись накопиченим досвідом із молодими і талановитими людьми. Та й проста прогулянка по набережній і спілкування з молодими фанатками ведучого шоу “Холостяк” — цілком влаштують.

Щодо місця проживання, то Григорій наполягає на тому, що попри всі негаразди він планує жити, творити і працювати тільки в Україні. Адже саме ця країна дала йому все те, що в нього є на цей період життя.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?