Усе про всіх знають: головні пліткарі українського шоу-бізнесу – Оля Полякова, Слава Дьомін, Дмитро Гордон

В українському шоу-бізнесі є чимало пліткарів, яким до вподоби обговорити чужі таємниці. Чому саме до переліку пліткарів потрапили Дмитро Гордон, Оля Полякова і Слава Дьомін — читайте нижче.

Оля Полякова

Оля Полякова відома багатьом українцям як співачка і виконавиця пісень із веселими мотивами про “Шльопки” або “Королеву ночі”. Зріст Ольги – 180 см, а довгі ноги в поєднанні із яскравим сценічним образом та кокошником на голові, прикрашеним пір’ячком та стразами, а ще — потужний та гарний голос, дозволили виконавиці стати доволі популярною.

Окрім творчої діяльності Оля Полякова відома тим, що все і про всіх знає. Зіркові плітки, схоже — частина її сценічного образу. Не дарма Полякова деякий час була ведучою програми “Світське життя”.

Якщо ви не знаєте, куди подівся Олег Винник і скільки мільйонів доларів він вивіз з країни під час президентських виборів 2019 року — спитайте в Олі Полякової. Вона про це точно знає. А ще Оля може розповісти багато цікавого про особисте життя Лесі Нікітюк і розкине карти Таро на кохання для своїх колег разом із донькою Марією.

Ось така вона, Королева ночі — Оля Полякова.

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон теж знає все і про всіх. Цю рису характеру можна просто і легко пояснити, якщо поглянути на основну сферу його діяльності.

Оля Полякова та ще 2 пліткарі українського шоу-бізнесу, яким відомо все і про всіх
Оля Полякова та ще 2 пліткарі українського шоу-бізнесу, яким відомо все і про всіх

Так, Дмитро Гордон — відомий український журналіст і саме тому плітки та збір цікавої інформації про відомих особистостей — це основа його роботи.

Дмитро Гордон веде власний блог на відеомайданчику Youtube. Там можна побачити величезну кількість інтерв’ю із знаменитостями і політичних пліток. Зараз на Youtube каналі Дмитра Гордона фокус уваги змістився в бік політики. Але раніше журналіст дуже часто записував історії з життя українських і радянських зірок та знаменитих людей, документальні фільми, цитати і цікаві відеодобірки. А ще — пісні у власному виконанні, адже Дмитро Гордон не тільки гарно говорить, а ще й дуже добре співає.

Слава Дьомін

Слава Дьомін раніше працював радіоведучим. Зараз він більш популярний, як Youtube-блогер. В нього є власний канал “Слава +”, на якому він розповідає останні новини і плітки з життя українських та іноземних зірок.

Хочете дізнатись більше про життя олімпійської чемпіонки Стели Захарової і її політичну кар’єру, або про другий шлюб співачки Аліни Гросу? Слава Дьомін розповість про це в деталях. На Youtube каналі відомого блогера знайдется місце і для історії юного тік-токера Вови цигана, і для драми ведучого програми “Говорить Україна” Олексія Суханова, який припинив спілкування з батьками, що мешкають в росії.

 

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?