“Пишаюсь бути твоїм другом”: Мартиновська розкрила таємницю відносин з Ярославським – вся справа в котлеті

Шеф-кухар з "МастерШефу" Ольга Мартиновська згадала свого колегу Володимира Ярославського, коли смажила… котлету по-київські. Чому саме це сталось: "Один Факт" розповість про це нижче.

Шеф-кухар Ольга Мартиновська з “МастерШефу” розхвалила свого колегу Володимира Ярославського, з яким їй довгий час приписували бурхливий роман. Насправді Ольга та Володимир — добрі друзі і колеги про телевізійному проекту “МастерШеф”.

Днями Ольга Мартиновська оприлюднила у соцмережі Instagram декілька світлин з Володимиром Ярославським — що називається, в моменті. В дописі під світлинами кулінарка написала теплі слова, адресовані Володимиру:

Ти кращий! Талановитий і професійний. Пишаюсь бути твоїм другом

Отже – зірки “МастерШефу”— всього лише друзі. І на цьому тему романтичних стосунків між Мартиновською та Ярославським можна було б закрити, але… Відкритим залишилось питання: за що саме Ольга пишається своїм приятелем і колегою? Цей момент шеф-кухарка пояснює в цьому ж дописі, тому скоріш читайте далі.

Приводом для спогадів Ольги Мартиновської про Ярославського стала… звичайнісінька котлета по-київськи. Талановита кухарка зізналась, що коли смажила цей м’ясний виріб на пательні – то пригадала саме Володимира Ярославського.

І цим думкам про нього є пояснення. Адже саме Ярославський, згідно з розповіддю Ольги – повністю навчив її мистецтву приготування котлет по-київськи. І як їх відбити, і яких саме пропорцій дотримуватись, і як загорнути всередину шматочок вершкового масла.

Такому ж у французьких школах не вчать — із захопленням пише Ольга Мартиновська.

А наприкінці допису додає:

Хай всі знають, хто кращий шеф в Україні. То є ти.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська познайомились не в романтичній обстановці, а на роботі. На довгі роки їх поєднав спільний український проект “МастерШеф”, а прихильники цієї зіркової пари поєднали Ольгу з Володимиром і в романтичному плані. Хоча насправді ці двоє – лише приятелі.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?