Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки, і це не Володимир Ярославський

Ольга Мартиновська вперше поділилась та розповіла про нові стосунки з чоловіком: хто він, чим займається та як виглядає коханий судді "МастерШеф".

Ольга Мартиновська, яка відома своїми кулінарними вміннями та виступає в ролі судді у популярному шоу “МастерШеф”, утримує романтичні стосунки з Русланом, який є шеф-кухарем. Незважаючи на серйозність їхнього зв’язку, Ольга оберігає його від публічного розголошення, проявляючи повагу до особистої приватності свого партнера. Вона ділиться, що Руслан має своє минуле – шлюб та діти, і вирішує утриматися від деталей їхніх стосунків. Таким чином, вона намагається зберегти його приватність, уникаючи публічного обговорення свого особистого життя.

Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки
Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки

Також вона розповіла, що не намагається приховати щось спеціально. У її партнера є свої сімейні зобов’язання, і вона відноситься до нього з повагою, а також до його дітей і колишньої жінки. Для неї важливо, щоб їхні стосунки були врегульовані з обох сторін та ніхто не почував себе ображеним.

Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки
Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки

Ольга Мартиновська поділилась відносинами її доньки Віри зі своїм новим обранцем. У них присутні певні складнощі та попри спроби Ольги злагодити відносини між ними, все не так просто не, як їй би хотілося. За її словами, вони відчувають певну конкуренцію між собою.

Її донька Віра звикла до того, що вона – улюблена донька своєї матері, і вона вважає, що мати належить тільки їй.

Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки
Ольга Мартиновська вперше розповіла про нові стосунки

Наразі виникають проблеми у стосунках з її новим партнером через її велику зайнятість роботою. Її коханий відчуває роздратування, оскільки відчуває, що він не отримує достатньо уваги та часу від неї. Спроби пояснити, що це тимчасово та що робота вимагає багато уваги, не завжди успішні, і це робить їхні стосунки напруженими. Таким чином, вони знаходяться на межі розриву через ці непорозуміння.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?