23-річна дружина Остапчука заявила, що постійно б’є 39-річного ведучого: “Я просто дуже тактильна людина”

Молода дружина Володимира Остапчука заявила у своїх соціальних мережах, що "постійно його б'є": що мала на увазі Катерина Полтавська? Подробиці.

23-річна дружина Остапчука Катерина Полтавська жартівливо заявила, що постійно б’є 39-річного ведучого: “Я просто дуже тактильна людина”.

Катя Полтавська, відома своїм неординарним почуттям гумору та відвертістю, не змогла утриматися від відповіді на питання своїх підписників в Instagram про смішні недоліки, які вони приймають у своїх близьких.

Катя, нарешті, зізналася, що “постійно б’є” свого чоловіка Володимира Остапчука. Однак, вона додала, що це лише вияв та непереборна потреба обійняти, поцілувати, вкусити, вщипнути, чи навіть двинути в бік. “Просто дуже тактильна людина”, – додала вона з грайливим настроєм.

Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya
Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya

Звісно, відвертість Каті викликає хвилю сміху серед її шанувальників. Але чи справді варто боятися тактильних проявів коханої та можливо це лише її спосіб показати ніжність та турботу?

Навіть у її чоловіка, як зазначає Катя, є свої недоліки, але, мабуть, вони трошки менш смішні. Незважаючи на це, пара продовжує дарувати гарний настрій своїм підписникам та показувати, що навіть такі риси характеру не можуть завадити коханню.

Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки
Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки

Цей несподіваний факт не лише розсмішив публіку, а й засвідчив непідробне кохання та розуміння в цьому подружньому союзі. Виявляється, навіть у таких моментах, як “постійні биття”, можна знайти щось смішне.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина підтвердила свій шлюб із ведучим Володимиром Остапчуком та опублікувала фото обручок. Ще раніше, 22 лютого 2023 року, пара опублікувала фотографії, які несли в собі загадковий зміст – на зображеннях було видно документ-сервіс “Готово”, який може оформити шлюб за добу.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.