Зірка “Кварталу 95” Євген Кошовий розповів, куди відправить старшу доньку вчитися: розглядають не Україну

Час іде. Діти підростають. Настає момент, коли слід визначатися з майбутньою професією. Євген Кошовий розповів, в якій сфері збирається навчатися його 16-річна донька Варвара.

Батько двох доньок Євген Кошовий нині перебуває на роздоріжжі. Старшій доньці Варварі вже 16 років і невдовзі доведеться обирати виш для навчання після школи. Тут головне – не помилитися з вибором професії.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

Звісно, маючи татові гени, Варя мріє обрати собі творчу професію. Вона вже і в “Голосі країни” брала участь, і до тата на шоу “Розсміши коміка” приходила. Дівчина довела, що вміє співати, жартувати й танцювати.

Тож керівник “Кварталу 95” певен, обирати універ для доні слід з урахуванням її здібностей. Он як хвацько дівчина заспівала відому композицію Вітні Г’юстон – не згірш, аніж оригінал.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

На сімейній раді було вирішено відправити Варвару за кордон. Причому викладати у виші мають як акторську майстерність, так і естрадний вокал. Найімовірніше, це буде Польща, сповістив Євген у програмі “Ближче до зірок”. Плани у Варвари Кошової доволі амбітні. Вона збирається надалі збирати великі майданчики фанів. Татусь із гордістю сповістив:

“У неї є мета – зібрати стадіон. Стадіон, так стадіон”.

Та поки татусь готує для доні артистичну кар’єру, дуже може бути, що Варвара піде іншим шляхом і стане моделлю. Перші світлини у фешн стилі дівчина вже виклала в мережу Інстаграм. Схоже, це у неї виходить непогано.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

Як і годиться майбутній зірці, юнка вже встигла встрянути в скандал. Українців обурило, що на своїй TikTok сторінці Кошова використовує у роликах російськомовні треки. Варя до пересторог людей не дослухалася, ще й нагрубила у відповідь. Тож справжня зірка шоубізу зростає.

Нові статті

Схожі статті

Зробіть 1 секретний трюк! Навіщо обсмажувати макарони перед приготуванням – вийде нереально смачно

Макарони стануть вашою улюбленою стравою, якщо ви зробите одну маленьку хитрість - обов'язково обсмажте їх перед приготуванням. Геніальний лайфхак.

Хто найдорожчий: скільки коштує виступ Тіни Кароль, Олі Полякової, Вєрки Сердючки та Насті Каменських? Прайс

Запросити собі на корпоратив або день народження зірку естради може не кожен пересічний громадянин. Адже вартість виступу може сягати десятків а то і сотень тисяч гривень.

Була одружена, але справжнє щастя знайшла після 40: Наталія Могилевська розповіла, з ким крутила роман

Наталія Могилевська наразі перебуває у стосунках з Валентином та виховує двох названих доньок, але до цього співачка мала досить бурхливе особисте життя - що відомо?

1 інгредієнт, який зробить цибулю ще смачнішою та хрусткішою: навіщо додавати соду під час її смаження

Ви дуже полюбляєте цибулю, але чогось вам не вистачає до її смаку - обов'язково спробуйте додати один простий інгредієнт, який зробить її більш соковитою.