Заплакана і на милицях: партнерка Олега Винника в “Танцях з зірками” Шоптенко розповіла про нещасний випадок

Танцюристка Олена Шоптенко показала себе заплаканою і заявила про тимчасову перерву в спортивній кар'єрі. Що саме трапилось із партнеркою Олега Винника по "Танцям з зірками" — розповідає "Один факт".

Олена Шоптенко – українська танцівниця, хореографка та чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Блискуча спортивна і хореографічна кар’єра цієї гарної української дівчини приємно вражає багатьох шанувальників. Але що ховається за кулісами зіркового життя Олени Шоптенко?

Учасниця “Танців з зірками” Олена Шоптенко вчора показала неприємну сторону танців, яка зазвичай залишається для її прихильників та учнів зовсім непомітною.

Охочого доля веде, небажаючого – тягне – написала Шоптенко на своїй сторінці в Instagram.

А нижче у публікації зірка танців повідомила, що тимчасово припиняє свою діяльність.

Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів — підкреслила Олена Шоптенко

Що ж насправді сталось із танцівницею? Про це “Один Факт”розповість далі.

Олена Шоптенко через надмірний темп тренувань дотанцювалась до нещасного випадку. Як повідомила сама хореографиня — обставини, що склались на цей момент, змушують її знизити темп життя і зайнятись власним здоров’ям. За декілька днів її очікує оперативне втручання на колінному суглобі, адже під час тренувань в зірки стався розрив 2-х зв’язок саме в цій частині ноги.

Також Олена Шоптенко повідомила, що період реабілітації після операції триватиме протягом 2-х місяців і на цей час їй доведеться забути за тренування, проведення майстер-класів та інші спортивні події.

Переможниця “Танців з зірками” наголосила, що таких важких травм в неї за роки танцювальної кар’єри не було ніколи.

Проте, всередині є впевненість, що через деякий час все буде, як раніше — зі сльозами на очах зізналась засмучена Шоптенко.

Чемпіонка світу з латиноамериканських танців зазначила, що зробить усе можливе для того, щоб скоріш одужати. А ще — буде більш пильно відноситись до сигналів власного тіла про відпочинок.

Нові статті

Схожі статті

Якщо замерзла полуниця на грядці, зробіть ось це і вона відійде швидко: цей спосіб дачників оживить врожай

Якщо ви хоч раз думали про те, як допомогти полуниці відійти від заморозків, то рекомендуємо вам спробувати простий спосіб: ягоди виростять на очах.

У справжньої Леді Гаги дітей 0, а в української – двоє: Камалія показала своїх донечок від батька-пакистанця

Відома українська співачка Камалія показалась зі своїми двома підрослими доньками від пакистанського мільярдера: як виглядають дівчатка та як часто зірка проводить з ними час?

Що Настя Каменських їсть на сніданок: зірка поділилась секретом приготування улюбленої їжі для схуднення

Настя Каменських час від часу повертається до здорового способу життя та фізичних вправ, щоб повернути привабливі форми. Сніданки у співачки виходять смачні, але при цьому дозволяють худнути.

Гороскоп на 14 травня 2024 року для знаків Зодіаку Телець, Лев, Стрілець: спробуйте щось нове на роботі

Гороскоп на 14 травня 2024 року для знаків Зодіаку Телець, Лев, Стрілець: вівторок - це час для відкриття чогось нового у професійній сфері. Астрологічний прогноз.