Софія Ротару з Маршинців, а Зібров — з Червоного: українські зірки, що народились у маленькому селі

Вони народились в глухій глибинці і в дитинстві не мріяли про славу. Але Доля розпорядилася інакше. "Один Факт" розповідає, хто з українських знаменитостей народився і виріс в сільській місцевості.

Відомі українські зірки теж колись були маленькими і не всім з них випала Доля жити в царських хоромах. Деякі із знаменитостей народились і певний час мешкали в сільській місцевості разом із батьками. “Один Факт” підготував добірку відомих українців та українок, які родом із села.

Тіна Кароль

Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан
Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан

Українська співачка Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан, що розташовувалось в Магаданській області (росія). Але мама дівчинки була родом з українського Івано-Франківська. Саме туди родина Тіни переїхала, коли дівчинці виповнилося 7 років.

Олег Винник

Олег Анатолійович Винник народився в невеличкому селищі Вербівка Черкаської області. Майбутній відомий співак успішно закінчив середню школу в сусідньому селищі Червоний кут тієї ж Черкаської області.

Олег Винник народився в селищі Вербівка (Черкаська область)
Олег Винник народився в селищі Вербівка (Черкаська область)

Після завершення школи Олег Винник вступив до Канівського училища культури на хормейстерський відділ. В 20 років Олег Винник стає солістом Черкаської філармонії. Згодом за культурним обміном Олег Винник потрапив до Німеччини де і залишився жити. Довгий час він працював там у театрі.

Павло Зібров

Павло Зібров народився в селищі Червоне (Вінницька область)
Павло Зібров народився в селищі Червоне (Вінницька область)

Легендарний український співак із пишними вусами Павло Зібров народився в селищі Червоне Вінницької області. Але вже в школі хлопчик мешкав із батьками в Києві. Саме там він почав навчатись у музичній спецшколі інтернаті імені Лисенка.

Alyona Alyona

реперка Alyona Alyona народилась в селищі Капітанівка Кіровоградської області
реперка Alyona Alyona народилась в селищі Капітанівка Кіровоградської області

Реперка Alyona Alyona теж провела дитинство в сільській місцевості. В селі переможниця Нацвідбору на Євробачення 2024 провела більшу частину свого життя.
Народилась майбутня зірка репу в селищі Капітанівка (Кіровоградська область). Коли Альоні було 13 років – її родина переїхала в Баришівку Київської області.
Alyona Alyona зізнавалась, що сільське походження для неї — велика перевага. І цього вона зовсім не соромиться.

Ада Роговцева

Акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів Чернігівської області
Акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів Чернігівської області

Культова українська акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів, що в Чернігівській області. Вже коли Ада була школяркою – її батьки разом із нею переїхали до міста Полтава.

Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару народилась в селищі Маршинці Чернівецької області
Софія Михайлівна Ротару народилась в селищі Маршинці Чернівецької області

Софія Михайлівна Ротару – народна артистка України, що народилась в Чернівецькій області (селище Маршинці). Родина співачки була багатодітною. В дитинстві маленька Соня дуже часто допомагала батькам поратись по господарству. А ще – торгувала із ними на ринку.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?