Більше ніякого прилипання та комочків: завдяки цьому секретному інгредієнту ваші млинці будуть ідеальними

Млинці - це одна з найпопулярніших страв, яку готують у багатьох країнах. Проте, навіть досвідчені кухарі можуть зіткнутися з проблемою приготування млинців без комочків та прилипання до сковорідки.

Млинці – це улюблена страва багатьох людей. Проте їх приготування може здаватися складним завданням. Млинці часто прилипають до сковорідки, рвуться або виходять товстими та несмачними. Думаєте це завдання тільки для професіоналів?

Але не хвилюйтесь! Завдяки одному секретному інгредієнту ви зможете готувати ідеальні млинці без жодних зусиль. Цей інгредієнт – манна крупа.
Манна крупа робить млинці більш пухкими та м’якими, допомагає їм не рватися, запобігає прилипанню до сковорідки і робить страву більш ситною.

Як приготувати млинці з манною крупою?

Інгредієнти:

  • 500 мл молока
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. цукру
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2 ст. л. олії
  • 200 г борошна
  • 2 ст. л. манної крупи

Приготування:

Змішайте молоко, яйця, цукор, сіль та олію, додайте борошно та манну крупу і ретельно перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште тісто на 15-20 хвилин, після чого розігрійте сковороду та змастіть її олією.

Вилийте на сковороду ополоник тіста і розподіліть його по всій поверхні, а потім смажте млинець з обох боків до золотистого кольору. Готові млинці подавайте з вашими улюбленими начинками.

Завдяки манній крупі ваші млинці завжди будуть ідеальними: тонкими, пухкими, м’якими, рум’яними та апетитними. Спробуйте цей секретний інгредієнт, і ви будете приємно здивовані результатом!

Тоненькі млинці на молоці: покроковий рецепт
Тоненькі млинці з манкою: покроковий рецепт

Корисні поради:

Для отримання більш тонких млинців можна додати більше молока в тісто, а для більш товстих – менше молока. Щоб млинці вийшли більш пухкими, додайте в тісто 1/2 чайної ложки розпушувача. Щоб надати млинцям аромату, можна додати ванільний екстракт або цедру лимона.

І, звичайно ж, не забувайте, що млинці чудово поєднуються з різноманітними начинками: варенням, медом, сметаною, сиром, джемом, фруктами, ягодами, м’ясом, рибою та багатьма іншими інгредієнтами.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?