Приготуйте цей універсальний соус до будь-якого гарніру: від цієї підливи уся родина буде в захваті

Шукаєте універсальний соус, який доповнить будь-який гарнір? Цей рецепт – саме те, що вам потрібно! Він простий у приготуванні, не потребує багато інгредієнтів, а результат радує неймовірним смаком.

Соус – невід’ємна частина багатьох страв, яка додає їм смаку та аромату. Існує безліч рецептів соусів, але сьогодні ми поділимося з вами унікальним рецептом, який точно стане вашим улюбленим.

Цей соус чудово поєднується з м’ясними, рибними та овочевими стравами. Він має ніжний смак і кремову текстуру, яка точно припаде до смаку усій вашій родині. Спробуйте приготувати цей соус і ви будете приємно здивовані його смаком і легкістю приготування!

Інгредієнти:

  • 200 г сметани
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка борошна
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • Сіль, перець та інші спеції за смаком

Приготування:

Підготовка цього соусу починається з того, що ви повинні подрібнити цибулю та моркву. Обсмажте їх на вершковому маслі до золотистого кольору, щоб вони набрали смачного аромату. Додайте до овочів борошно і ретельно перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок.

Покроковий рецепт курячого філе у вершковому соусі: смачна та швидка вечеря
Покроковий рецепт смачного соусу до вечері

Потім влийте в сковороду сметану та томатну пасту і доведіть соус до кипіння, постійно помішуючи, щоб усі інгредієнти рівномірно змішалися. Додайте за смаком сіль, перець та інші спеції, щоб підкреслити смак вашого соусу. Зверніть увагу, що спеції у соусі мають гармонійно поєднуватись з основною стравою.

Тушкуйте соус на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, щоб він став густішим і насиченим смаком.

Цей соус ідеально підходить до будь-якого гарніру: макаронів, рису, картоплі, гречки, м’яса, риби та овочів. Він також може використовуватися для приготування запіканок, пирогів та інших страв. Таке доповнення до страв покращить різноманітність раціону та підтримає ваш організм своїми корисними властивостями, які є в овочах.

Спробуйте приготувати цей універсальний соус, і ваша родина буде в захваті!

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.