Ощадливість не для них: які найдорожчі побачення влаштовували Холостяки Михайло Заливако і Нікіта Добринін

У шоу "Холостяк" героям-чоловікам доводиться обирати собі пару серед багатьох учасниць-красунь. Та й самому слід підтримувати імідж і запрошувати дівчат на недешеві романтичні побачення.

Михайло Заливако

Влетів у чималу копієчку вечір, проведений героєм “Холостяка 11” з Юлею Бельченко. Михайло Заливако запросив Зайку до SPA у 8-му епізоді. Дівчина вбралася в обтислу сукню, щоб звабити бізнесмена. І це їй, здається, вдалося.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Пара завітала на фабрику парфумів, де Юля отримала дорогий запах у подарунок, а ще розжилася ефірними оліями для СПА. Під час процедур Зайка ти Михайлов обмащували один одного грязями, робили масажі, ніжно торкаючись тіл.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Тож неабияк завелися й почали цілуватися. У душі продовжили пристрасні поцілунки. Далі перемістилися до ресторану. Попри те, що Юля почала розповідати про колишнього, романтичне побачення завершилося новою порцією поцілунків. Дивно, що після таких гарячих обіймів Заливако у фіналі обрав Анну, а не Зайку.

Нікіта Добринін

“Холостяк 9” завершився одруженням пари. Це дуже рідкісний випадок, але Даша Квіткова з Нікітою Добриніним взяли шлюб і навіть народили синочка Лева. Та під час знімань шоу про це ніхто не думав. Закохані просто насолоджувалися присутністю одне одного.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Побачення відбулося напередодні фіналу. Пара відбула до Амальфі – містечка в Італії. Попервах Даша була не в найкращому гуморі. Навіть висловила претензії на адресу холостяка. Тож вони з’ясовували стосунки, блукаючи вуличками, немов справжнє подружжя.

Найдорожче побачення у шоу Холостяк

Згодом завітали до ресторану, де поласували свіжими морепродуктами. Потім перебралися в затишне місце, де серце красуні врешті відтануло. Тож вечір завершили, купаючись у джакузі, де жоден не міг стримати почуттів, перетворившись на одне ціле.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.