Серіал “Хлопаки” 4 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер The Boys

Влітку шанувальники "Хлопаків" зможуть насолодитися 4 сезоном американського серіалу, знятого за мотивами коміксів Гарта Інніса і Дерріка Робертсона. Коли дивитися?

Серіал “Хлопаки” 4 сезон: дата виходу нових серій

Стала відома дата виходу 4 сезону серіалу “Хлопаки”. Очікується, що 13 червня прихильники саги про супергероїв побачать відразу три епізоди. Наступні 4 і 5 серії вийдуть 20 та 27 червня.

Дата виходу серіалу Хлопаки 4 сезон

На липень заплановано останні 3 епізоди – 4, 11, 18 липня. Всього буде 8 серій. Коли вийде серіал “Хлопаки” 4 сезон, українці зможуть обрати перегляд із поміж трьох варіантів україномовного озвучування.

“Хлопаки”: продовження і сюжет

The Boys можна назвати драматичним серіалом, оскільки йдеться про протистояння гурту звичайних людей та супергероїв, здатних завдяки власним здібностям чинити всілякі негаразди. Вони у своїх діях керуються виключно особистісними інтересами, а не гуманними цілями.

Дата виходу серіалу Хлопаки 4 сезон

З іншого боку в продовженні “Хлопаків” знову буде чимало чорного гумору. Не обійдеться й без сцен насильства та еротики. Тож дітям і підліткам дивитися подібне зась. Концепція серіалу призвела до найбільшої полеміки довкола кінопродукту у 2019 році.

Дії супергероїв і справді виглядають переконливими завдяки чималій кількості візуальних ефектів, застосованих під час знімань. Найімовірніше, 4 сезон буде не останнім. Ми зможемо й надалі насолоджуватися боротьбою добра зі злом та його переконливою перемогою.

“Хлопаки” трейлер 4 сезон

Історію команди під керівництвом Біллі Бутчера буде продовжено вже влітку цього року. Український трейлер “Хлопаки” 4 сезон є можливість переглянути просто зараз:

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.