Як виглядає молодий бойфренд 55-річної Надії Матвєєвої: він молодший навіть за Григорія Решетніка (ФОТО)

Телеведуча Надія Матвєєва показала, як виглядає її молодий обранець. Через цього молодика жінка навіть посварилася з мамою і нарешті від неї з'їхала. Більше деталей в матеріалі від "Одного Факту".

Надія Матвєєва – телеведуча, журналістка та редакторка, яка приймала участь в телевізійному шоу “Танці з зірками”. З 2020 року вона працювала ведучою проекту “Неймовірна правда про зірок”. Надію часто запрошують на телевізійні програми в якості експерти. Ця мудра жінка побувала на шоу “Битва екстрасенсів”, “Ультиматум”, “Один за всіх”.

Але не тільки творчий шлях та кар’єра Надії Матвєєвої цікавлять українське суспільство. Особисте життя зірки журналістики та експерти також цікавлять її українських шанувальників.

Надія Матвєєва показала молодого бойфренда, що молодший за Григорія Решетника
Надія Матвєєва показала молодого бойфренда, що молодший за Григорія Решетника

Ведуча була заміжня двічі. Свого першого чоловіка Надія Матвєєва зустріла ще в той час, коли навчалась в інституті. В першому шлюбі в неї народився єдиний син Владислав.
Нове романтичне захоплення Надії сталось, коли вона вже працювала на радіо в місті Кременчуг. Коли в жінки розпочався службовий роман – вона ще перебувала в першому шлюбі. Надія Матвєєва розлучилась з першим чоловіком та вийшла заміж вдруге.
Спільне життя із другим чоловіком тривало 11 років. Розлучення сталось, коли Надія заради роботи мрії переїхала до Києва. Зараз журналістка офіційно незаміжня. Але перебуває в стосунках із чоловіком, який набагато молодше за неї.

55-річна Надія Матвєєва показала суспільству молодого бойфренда
55-річна Надія Матвєєва показала суспільству молодого бойфренда

Надія Матвєєва вперше розповіла про своє нове кохання в 2022 році. Зараз знаменитості вже 55 років, а її обранець — на 20 років молодше. Хлопцю виповнилось 35.

Надія Матвєєва довгий час приховувала свого коханого, адже вважала, що такі стосунки не мають сенсу і будуть засуджені суспільством. Однак згодом вона все ж дозволила цим стосункам трапитись і розквітнути. Про це телеведуча зізнавалась у розмові зі своїм колегою, журналістом Григорієм Решетником (який, до речі, старший за Надіїного обранця).
Надія Матвєєва зізнавалась, що її син Владислав та мама спочатку не сприймали її нового молодого обранця. До бойфренда ведучої вони віднеслись із недовірою. Більш того, Матвєєва в розмові з блогером Славою Дьоміним зізнавалась, що стосунки з великою різницею у віці навіть стали причиною сварок із мамою.

Мама не хотіла мене бачити – розповіла телеведуча

Однак ця ситуація врешті решт зіграла Надії на користь. Вона змогла вийти із спів залежних відносин із мамою та сепаруватись від неї, щоб піти у вільне життя.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?