“Я вважаю, що жінка обирає чоловіка”: зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал розповіла про стосунки з чоловіком

29-річна українська акторка Анна Кошмал розповіла подробиці особистого життя з чоловіком: хто він, чим займається та як виглядає? Історія кохання.

Українська акторка Анна Кошмал, що прославилася завдяки своїй ролі у популярному серіалі “Свати”, є не лише талановитою артисткою, але й має цікаве особисте життя, яке вона старанно оберігає від публічності та фанатів. Вже протягом майже шести років вона перебуває у щасливому шлюбі з Іваном, що є об’єктом цікавості для багатьох прихильників.

З урахуванням великої популярності, яку здобула, Анна Кошмал уникає відвертих розмов про свої стосунки та особисте життя, надаючи перевагу збереженню приватності. Проте, час від часу, вона ділиться деякими секретами та аспектами свого особистого життя. Наприклад, Анна не раз ділиться цікавими подробицями про те, як саме вони познайомилися з її чоловіком, розповідаючи про ті моменти, як почались їхні стосунки та поклали початок спільному майбутньому.

Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком
Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком

Зустріч між Анною та її коханим відбулася на знімальному майданчику, де обидва працювали. Ця несподівана історія знайомства зірки ще раз підтверджує, що кохання може зустріти вас у будь-якому місці. Для акторки це місце стало початком чогось особливого для неї та її чоловіка. Варто зазначити, що чоловік Анни не працює у кінематографічній сфері.

Акторка Анна Кошмал розповіла про свою ініціативність у стосунках з чоловіком, підкресливши, що в сучасному світі жінка має всі права обирати свого життєвого партнера, а не чекати на його ініціативу. Через короткий проміжок часу коханий чоловік зробив акторці пропозицію. Їхнє весілля відбулося в кінці грудня 2017 року, саме в зимовий період. Анна з великим теплом згадує цей час, зауважуючи, що завжди мріяла обрати саме таку пору року для важливої життєвої події.

Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком
Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком

Через кілька місяців після свого весілля, Анна пережила радісну подію та стала вперше матір’ю. У 2018 році в їхній родині з’явився син, якого вони назвали Михайло. Протягом деякого часу Анна тримала свого сина у таємниці та лише зараз почала активно демонструвати його.

Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком
Анна Кошмал розповіла подбробиці особистого життя з чоловіком

Цікаво, що сама Анна раніше розмовляла російською мовою, але свого сина навчає лише українською. Це було їхнє спільне рішення з чоловіком, мета якого полягає в тому, щоб Михась знаходився україномовним з самого народження.

Незважаючи на те, що Анна Кошмал заміжня вже практично шість років, вона не поспішає показувати свого коханого публіці. Зрідка зірка може опублікувати фотографію з ним, але він завжди зображений зі спини, або з прихованим обличчям. Актриса пояснює свій вибір тим, що її чоловік – людина, яка не бажає бути в центрі уваги, і вона поважає його приватність.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.