“Я став татом”: Віталій Козловський розповів про довгоочікуване поповнення в родині і показав свою дитину

39-річний Віталій Козловський розповів про довгоочікуване поповнення. Дружина співака народила йому первістка. Колеги і друзі вже вітають щасливого татуся із новим статусом.

Співак Віталій Козловський вперше став татом. Про народження первістка він розповів на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Я став татом – повідомив артист і супроводив свій допис першою родинною світлиною із немовлям.

Своїми мужніми чоловічими руками виконавець огортає маленькі ніжки новонародженої дитини. В цьому невеличкому кадрі помітний глибокий сенс. Справжній батько із перших хвилин життя новонародженного готовий огорнути дитину турботою, захистом і любов’ю.

В коментарях до радісної звістки колеги та знайомі Віталія Козловського залишають привітальні і теплі побажання.

 

Нарешті, можна офіційно вітати – пише блогер Слава Дьомін.

Оля Цибульська безмежно рада за те, що Віталій Козловський став батьком вперше. Власне, саме про це співачка і написала в коментарях.

Свої вітання татусеві Віталію також передали Міша Романова, Соломія Вітвицька та інші.

“Один факт” раніше розповідав, що вперше про вагітність дружини Віталій Козловський повідомив в середині березня – через декілька днів після новини про одруження.

Схоже, що 2024 рік став для співака найщасливішим за останній час. Адже декілька років поспіль Козловський переживав не кращі часи через судові позови та суперечки із колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

Після початку повномасштабного вторгнення росії Віталій Козловський опинився на фронті і став на захист рідної України. Саме після цього ситуація з Кондратюком загострилася. Продюсер через суд почав стягувати з Віталія Козловського борг, який той йому винен понад 10 років. Віталій розповів про це публічно, що спричинило хвилю хейту в бік Кондратюка.

Втім, зараз усі ці негаразди відійшли на другий план. Адже тепер Віталій Козловський – щасливий татусь, у якого попереду багато радісних митей поряд зі своєю дружиною і дитиною

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?