Вирок суду – прочитати Кайдашеву сім’ю: на Рівненщині брат обікрав сестру, але суддя його провчив як слід

Гощанський районний суд на Рівненщині виніс оригінальний вирок крадію. Хлопець обікрав власну сестру і тепер змушений... читати твір "Кайдашева сім'я" Деталі читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Дивовижна історія трапилась в селищі Гоща на Рівненщині. Все почалось зі звичайного пограбування, а закінчилось літературними читаннями відомого твору письменника Івана Нечуй-Левицького. “Один Факт” розповість детальніше далі.

За версією слідства, мешканець Рівненщини без дозволу зайшов на подвір’я своєї рідної сестри та поцупив в неї металевий каркас для возу та будівельні інструменти. Загальна вартість вкраденого склала 6641 гривень. Трохи згодом чоловік також зламав двері та виніс огортач та плужок, які нібито теж належали йому.

Під час судового засідання чоловік заперечував крадіжку. Обвинувачений заявив, що він просто забрав своє. Вчинок свій він пояснив тим, що дізнався про те, нібито сестра забажала продати будинок, який дістався у спадщину.
Крім того, чоловік стверджував, що заздалегідь попереджав сестру про те, що прийде забирати своє майно. Однак вдома під час візиту сестру не застав.

Своєю чергою сестра обвинувачуваного видала іншу версію того, що сталося. За її словами — брат неодноразово приходив до її оселі, викидав речі, ламав замки та погрожував їй смертю.

Крадій з Рівненщини буде читати Кайдашеву сім'ю
Крадій з Рівненщини буде читати Кайдашеву сім’ю

Суд прийняв до уваги свідчення обох сторін і вирішив чоловіка до в’язниці не саджати. Натомість п’ять років ув’язнення замінили на рік іспитового терміну. Під час відбування покарання крадій також за рішенням суду повинен… прочитати твір “Кайдашева сім’я” Івана Нечуй-Левицького. Також суд призначив крадію і інші літературні твори для читання протягом іспитового терміну.
Судовий вирок Віталію Бондару (саме так звуть обвинувачуваного в крадіжці) винесли 28 березня 2024 року. Судове рішення можна оскаржити в апеляційному суді.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.