Один із синів Олега Скрипки вирішив стати істориком, інший – музикантом: де навчаються двоє з 4 нащадків

Олег Скрипка – багатодітний батько. Має двох донечок та двох синів. Діти вже величенькі. Найстарший навіть покинув родинне гніздечко та мешкає окремо.

Лідер гурту “ВВ” Олег Скрипка має вже дорослого 18-річного сина та трьох школяриків. Роман вирішив не йти батьковими стопами й вступив до університету навчатися на історика. Тож тепер удома не живе.

Другий син, якому нині 16 років, цьогоріч закінчить школу. З майбутньою професією у житті теж визначився. Устим якраз збирається стати музикантом, як тато. Тож планує записувати власні альбоми й тішити фанів якісною музикою.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Де буде продовжувати навчання середній син, у родині поки не знають. Можливо, залишиться в Україні, але не виключено, що поїде за кордон. Та вже зараз нащадок всіляко намагається проявляти самостійність.

Зокрема, не просить у тата грошей, намагаючись заробити самотужки на свої юнацькі потреби. Також Устим проти, щоб Олег робив йому протекцію. Хоче всього добитися сам без допомоги впливового зіркового родича.

Де навчаються діти Олега Скрипки

Донькам – 13-річній Олесі та 11-річній Зоряні – треба поки думати про навчання у школі. До речі, суворий татусь довгий час не купував своїм дітям мобільні телефони, вважаючи їх не потрібними.

Справа дійшла до булінгу, адже у решти дітей мобілки були. Тож довелося поступитися принципами й таки придбати телефони. Олег Скрипка запевнив в одному з інтерв’ю, що діти вдома ними так і не користуються. Мовляв, старша донька прийшла до школи, показала, що в неї є мобільний телефон, і більше його з собою не носить.

Музикант певен, що його діти не проявляють інтересу до гаджетів, оскільки вони з дружиною Наталею їх правильно виховали. Причому батьки роблять це на власному прикладі.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.