Колишня Остапчука Христина Горняк засяяла в новій сукні, яка підкреслює потрібні місця: Вова покусає лікті

Друга дружина Володимира Остапчука, схоже, ніяк не може змиритися з думкою, що він проміняв її на молодшу дівчину Катрю. Тому з усіх сил намагається довести, що набагато краща, аніж наступниця.

Звісно, на боці Катерини Полтавської молодість. 23 роки це завжди краще, аніж Христинині 36. Але всі ми чудово пам’ятаємо відомі меми про “бабу-ягідку” та “життя тільки починається”.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Отже, Горняк чудово виглядає – цього не відняти. Ось і на останній світлині блогерка вбралася у чорну шкіру й вигнулася, позуючи, немов кішка. Обтисла сукня й високі рукавички, а на додачу розпущене волосся зробили дівчину схожою на хижу кішку.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

Христина й сама це відчула. Тож виставляючи світлину, підписала дуже коротко: “Мяу!” Ще й поставила смайлик з відбитком котячих кігтиків, чим викликала цілий шквал вподобайок від підписників.

Схоже, прихильникам Христини забракло слів від такої неземної краси, тому відбулися сердечками та вогниками у коментарях. А на Горняк, певно, весна впливає таким дивним чином, що вона пустилася берега й шокує все новими й новими відвертостями.

Христина Горняк довела, що вона краща за суперницю

На іншому фото дівчина вбралася у дуже відкриту чорну сукню з прозорими вставками, що більше нагадує спідню білизну. А шкіряну куртку накинула так, що повністю оголила плече, підписавши:

“Бери мене в свої блаженні сни”.

Підписники й цю світлину в Інстаграмі визнали естетичною, насипавши Христі купу компліментів. Одна з фанаток Катерини Остапчук спробувала, було, відзначити:

“Катя Вовина гарніша”.

То її тут же накрили мокрим рядном, схарактеризувавши третю дружину шоумена як “сільську дівчину без смаку та естетики з нульовим інтелектом”. Пройшлися й по зовнішності наступниці Христини, виявивши купу дефектів. Тож пальму першості, безсумнівно, віддали Горняк.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.