Чоловік Аліни Гросу не пропаде в цьому житті: співачка показала, як він її пофарбував фарбою з мас-маркету

Інстаграм-акаунт Аліни Гросу сповнений весільних світлин. Усі вони виявилися з кліпу на пісню "Туман". Натомість співачка продовжує наполягати, що чоловік у неї таки є.

Аліна Гросу змусила фанів нервувати через новину, чи вийшла насправді заміж, чи тільки зняла про нове весілля гарний ролик. Річ у тім, що у відео на композицію “Туман” зірка начебто виходить заміж.

Весільна церемонія відбувається на узбережжі. Все відзнято так, що ми бачимо лише обличчя нареченої. Натомість її партнер, який надягає коханій обручку на безіменний пальчик, кружляє з нею у танку, ніжно обіймає та цілує, завжди приховує обличчя.

Чоловік Аліни Гросу фарбує їй волосся

Побачити обранця Гросу можна або з потилиці, або збоку. Обличчя в кадр не потрапляє жодного разу. Наречений дуже схожий на колишнього коханого Аліни актора Романа Полянського. Але сказати напевно, що це саме він, неможливо.

Натомість знаменитість, яка після переїзду в Америку з рф попросила не жаліти її, бо, мовляв, уже не самотня, а закохана, всі крапки над “і” не розставляє, а лише підігріває цікавість фанів.

В Інстаграм-сторіз Аліна відповіла на запитання підписниці щодо фарбування волосся й шокувала двічі. По-перше, зірка зізналася, що насправді є не блондинкою, а брюнеткою. Навіть показала світлину у 18 років.

По-друге, розповіла, що чоловік допомагав їй зафарбувати темні корінці на волоссі. Треба було терміново підготуватися до знімань, отже придбали фарбу в аптеці й самі все зробили.

Повірити у подібне, що дівчина рівня Гросу дозволить фарбувати волосся не професіоналу, а коханому чоловіку, дуже важко. Тим паче якщо на співачку очікувала важлива робота. Хіба що цей чоловік і є стиліст. Одним словом, питання поки залишається відкритим. Почекаємо нових відвертостей від Аліни, щоб домалювати картинку повністю.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.