Ексдружина Сергія Притули покинула Україну і зробила те, чого не могла зробити тут: Цибульська не змовчала

Розлучившись із Сергієм Притулою та його наступником Борисом Вознюком, Юлія Притула вирішила, що настав час подорожувати. Тому, покинувши Україну, довго на одному місці не засиджується.

Колишня дружина шоумена, а нині волонтера Сергія Притули нещодавно відзначила 40-річчя. Юлія вирішила, що треба насолоджуватися життям на повну, тому постійно змінює локації. Її Інстаграм рясніє світлинами та коротенькими відео з різних країн.

Нині мама двох дітей перебуває в Туреччині. Юлія виклала в мережу фото на тлі Стамбулу, де весело посміхається. А її довге кучеряве волосся недбало куйовдить легкий вітерець. Отримавши чимало лайків від підписників, жіночка дочекалася навіть коментаря від Олі Цибульської. Співачка так підписала гарну світлину:

“Ти моя муза!”

Ще й трьома червоними сердечками підсилила ступінь емоційності. Юлія, схоже, давненько не була в Україні. Коли почалося повномасштабне вторгнення, написала сльозливий допис, що змушена покинути житло й розлучитися з чоловіком.

Оскільки з Сергієм Притулою вони розсталися доволі давно, значить, Юлія мала на увазі свій другий шлюб. Та тепер 40-річна дамочка забула про сум. Ювілейний день народження зустріла, катаючись на лижах. 8 Березня відзначила з купою весняних квітів у Парижі, зазначивши:

“Щастя бути жінкою”.

Й отримавши купу компліментів від підписниць та чергового файника від подруги Цибульської. А ще Юля похвалилася зустріччю з подругами на тлі пальм та під запальну мелодію Shik Shak Shok.

Напевно, Сергію Притулі має бути шкода, що втратив таку красуню. Подружжя частенько сварилося, та згодом вирішило, що буде краще, якщо син буде бачити маму й тата по окремо в доброму гуморі, аніж разом, але розлюченими, мов собака з кішкою. Нині Дмитрику вже 16 років, і він усе чудово розуміє.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.