Услід за Козловським Артем Пивоваров та Тарас Цимбалюк дозріли до батьківства: коли чекати нащадків

32-річний Артем Пивоваров та 34-річний Тарас Цимбалюк вже дозріли до моменту, коли хочеться мати сім'ю та дітей. Розгляньмо, коли зіркові чоловіки збираються стати татами.

Артем Пивоваров

Артист в інтерв’ю “Сніданку 1+1” відверто розповів, коли збирається стати татусем. Артем певен, що знайде спільну мову з будь-якою малечею. Пригадав, що під час святкування дня народження Олі Полякової не сидів весь час за столом для дорослих, а бавився з дітлахами.

Коли Пивоваров та Цимбалюк стануть татусями

Оскільки сам Пивоваров не знав тата, а його виростили мама з бабусею, то він дуже серйозно ставиться до питання створення родини. Сприйняття світу в чоловіка дещо видозмінено.

Він страшенно тішиться з того, що допомагає дітям сьогоднішньої війни й передає свої тепло та любов, навіть якщо це не його дитина. З цих слів можна зробити висновок, що Артем збирається одружитися з дівчиною, яка вже має поповнення. Чи це не так?

Тарас Цимбалюк

Нині актор перебуває у серйозних стосунках зі Світланою Готочкіною. До цього Тарас був двічі одруженим, але діти в жодному зі шлюбів не з’явилися. Коли в Цимбалюка поцікавилися, коли він планує стати татком, знаменитий чоловік усе пояснив.

Коли Пивоваров та Цимбалюк стануть татусями

Діти мають з’являтися на світ, коли обоє партнерів готові до цього, бажають цього та здатні робити все можливе заради щастя нащадків. Немовлята не повинні з’являтися на світ заради ідеї.

Народження дитини має бути наступним етапом після закоханості. Якщо двом людям добре разом, вони зустрічаються і хочуть продовження, то наступним етапом буде узаконення стосунків та поява немовлятка. На цей час актор ще не дійшов до подібної стадії. Коли буде готовий внутрішньо, тоді все й станеться.

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.