Три вагітності Джамали: співачка показала фото з животиком при надії 7, 4 років тому і зараз у 2024

Джамала пригадала, як була при надії 7 та 4 роки тому. Як змінювалась співачка від одного материнства до другого і як виглядаϵ в очікуванні третього хлопчика? "Один Факт" покаже вам прямо зараз.

Співачка Джамала зовсім скоро стане мамою втретϵ. Про свою чергову вагітність вона повідомила на початку 2024 року, коли відбувався Національний відбір на музичний конкурс “Євробачення”.

Джамала зараз знаходиться при надії вже втретϵ, але із теплотою згадуϵ ті часи, коли була вагітною першим та другим сином. Новина про першу вагітність Джамали зʼявилась в листопаді 2017 року. Тоді співачка назвала цю подію найкращим дивом у світі і розповіла, що їй хотілося б тримати цю інформацію в секреті якомога довше. Але оскільки багато знайомих здогадалися про її цікавий стан — то артистка вирішила зізнатися. Свого первістка, Еміра-Рахмана Саіт-Бекіра Сулейманова Джамала народила 28 березня 2018 року.

Друга вагітність Сусани Джамаладінової прийшлася на 2020 рік. Тоді співачка розповідала, що дуже мріϵ про літо і про те, щоб усі її близькі були здорові та усі разом поїхали на море. Другого сина Джамала народила 19 червня 2020 року. Хлопчика назвали Селім-Гірай Сеіт-Бекір Огли Сулейманов. Співачка лагідно назвала хлопчика своїм другим принцем та дуже пунктуальним малюком. Адже народився він в прогнозовану дату.

Про третю вагітність Джамали стало відомо 3 лютого 2024 року. Співачка повідомила цю новину сама, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram – напередодні Національного відбору на Євробачення 2024. Згодом Джамала зізналась, що чекаϵ на третього хлопчика.
Останніми тижнями співачка часто демонструϵ себе при надії у соціальних мережах.

Артистка зізналась, що плануϵ народжувати третю дитину в Україні — так само, як і першого та другого хлопчика. Схоже, одна із головних мрій виконавиці все ж збулася. Адже Джамала завжди хотіла бути багатодітною мамою.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.