Серіал “Чорне дзеркало” 7 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Black Mirror

Стало відомо, коли вийде 7 сезон серіалу "Чорне дзеркало". Цьогоріч ми подібного навряд чи дочекаємося. А от на 2025 рік уже точно можна розраховувати. Netflix уже зробив замовлення сценаристам.

Серіал “Чорне дзеркало” 7 сезон: дата виходу нових серій

Шанувальники “Чорного дзеркала” дуже довго очікували на 6 сезон. Врешті його виклали на платформі Нетфлікс 15 червня 2023 року весь відразу, оскільки він вийшов доволі коротким.

Виробники запевнили, що 7 сезон обов’язково з’явиться на телеекранах. Конкретна дата виходу серіалу “Чорне дзеркало” поки не називається, але коротеньке промо вже випустили з підказкою.

Дата виходу 7 сезону серіалу Чорне дзеркало

Щоправда, можемо побачити лише рік – 2025, а не конкретний місяць чи день. Але й це надихає, що очікувати залишилося зовсім недовго. Найімовірніше, буде 6 епізодів, в яких розглядатимуться глобальні питання світу технологій.

“Чорне дзеркало”: продовження і сюжет

На 6 сезон фани “Чорного дзеркала” очікували аж 4 роки. Тож якщо кіношники виконають свою обіцянку й випустять продовження у 2025-му, це буде справжнім проривом. Популярність серіалу говорить сама за себе.

Дата виходу 7 сезону серіалу Чорне дзеркало

У 6 сезоні відкрилися нові перспективи, які потребують продовження, розвитку й пояснення деяких моментів. Історії героїв можна продовжувати, викликаючи цікавість із боку глядачів.

Режисер Чарлі Брукер продовжить відкривати похмурі сторінки сучасності крізь призму технологічних новинок. Приготуйтеся – невдовзі поринете не лише у світ захопливих історій, але й подекуди тих, що лякають.

“Чорне дзеркало” трейлер 7 сезон

Серіал “Чорне дзеркало” можна буде переглянути на платформі Netflix в Україні рідною мовою. Трейлера 7 сезону поки не випустили, тож є можливість пригадати головні події 6 сезону:

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.