“Пес підріс”: Леся Нікітюк показала пухнасте селфі із домашнім улюбленцем, що маϵ суворий погляд (ФОТО)

У Лесі Нікітюк зʼявився пухнастий кавалер із суворим поглядом. "Один Факт" покаже, як виглядаϵ таϵмничий бойфренд української телезірки і чому саме він став улюбленцем Лесі Нікітюк.

Українська телеведуча і улюблениця Сергія Притули Леся Нікітюк, схоже, знайшла собі нового кавалера. Зірка показала у соцмережах кумедне селфі із своїм домашнім улюбленцем — білим та пухнастим песиком.

Пес пильно дивиться в камеру телефону, зробивши на собачому обличчі суворий погляд.

Пес підріс. Сам селфі робить – написала Леся в дописі на своїй сторінці в Instagram

Зірковий улюбленець оселився в будинку Лесі Нікітюк декілька років тому. Звуть цього суворого собачку Рафік (повне імʼя – Рафаель), він належить до породи вест-хайленд-вайт-терʼϵр і в нього навіть ϵ власна сторінка у соціальних мережах.

Там улюбленець української зірки розповідаϵ про власні витівки та іноді жаліϵться на поведінку власної господині.
В серпні 2024 року Рафіку вже виповниться 6 рочків. Цей пес – незмінний член родини та найулюбленіший кавалер Лесі Нікітюк. Були часи, коли Рафік разом із своϵю зірковою “мамою” подорожував Україною та приймав участь у шоу “Ле Маршрутка”.

Раніше Леся Нікітюк дуже часто розповідала історії з життя пухнастого улюбленця. Наприклад, про те — чому Рафіка довелось каструвати. Сталось це через те, що в пухнастика існував ризик онкологічного захворювання. І тому Леся вирішила прислухатись до порад ветеринарів та зробити цю маніпуляцію.

Зараз Рафік Лесьович вже дорослий хлопчина і дуже рідко зʼявляϵться в Instagram своϵї господині. Втім, нещодавно Леся Нікітюк розповіла, що пес навчився новим навичкам і вміϵ тепер робити селфі самостійно.

Нова світлина Рафіка викликала хвилю позитивних коментарів. Хтось із користувачів посміявся з виразу мордочки Рафаеля, який вийшов ну дуже серйозним. Інші ж просто зазначили, що песик гарний, красивий і трохи схожий на зайчика.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?