“Він нормальний чоловік”: Міцкевич розповів про розмову з чоловіком Полякової після зливу роману між ними

Владислав Міцкевич відверто зізнався, що мав досить серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової Вадимом Буряковським після зливу романтичних фото: чи спілкуються зараз між собою?

Екс-учасник шоу “МастерШеф”, Владислав Міцкевич, в ході інтерв’ю з Богданом Беспаловим, відзначив, що мав близькі відносини з родиною співачки Олі Полякової, включаючи її чоловіка. Він розповів, що вони спілкувалися дуже тісно.

Він підкреслив, що вважає чоловіка Олі нормальним і привабливим. На думку Міцкевича, його відносини з Олею були далекі від простих товариських і він вважає, що між ними було щось більше, ніж просто дружба.

Після того, як Владислав розповів про роман між ним та Олею Поляковою, співачка відразу ж спробувала встановити контакт з ним. Також Міцкевич написав Вадиму Буряковському, чоловіку артистки, з яким мав серйозну розмову. Владислав, у свою чергу, перепросив за свої дії та заявив, що в майбутньому утримається від будь-яких втручань у його сім’ю. Влад Міцкевич також поділився, що вони з Олею Поляковою спілкувалися та обговорювали дану ситуацію.

Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової
Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової

За словами ведучого, Оля Полякова заблокувала його в усіх соціальних мережах. Цей конфлікт виник не безпідставно: співачка відмовилася співпрацювати з Міцкевичем у будь-якій формі. Він зауважив, що усі можливі конфлікти можна вирішити та підкреслив, що вирішення даної ситуації й поновлення співпраці могли б призвести до цікавого продукту, який би був корисним для їхньої аудиторії.

Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової
Владислав Міцкевич розповів про серйозну розмову з чоловіком Олі Полякової

Незважаючи на це, Міцкевич висловлює надію на можливе примирення та продуктивну співпрацю у майбутньому. Він наголошує на важливості здорових відносин у професійному оточенні та готовність робити кроки для відновлення спільної роботи.

Нагадаємо, що нещодавно Владислав Міцкевич виклав романтичні фотографії з поцілунками і стверджував, що вони разом з Олею Поляковою протягом року жили разом. Проте пізніше він видалив ці записи і спростував це, обґрунтувавши, що це результат емоційного спалаху, викликаного фінансовими непорозуміннями та бажанням привернути увагу публіки.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.