Польова кухня Володимира Ярославського: суддя “МастерШеф” приготував улюблену страву Хіменеса-Браво і узвар

Володимир Ярославський опинився поблизу від Мирнограду та вирішив влаштувати польову кухню. Які саме смаколики приготував кухар з "МастерШефу" — детально розповість "Один Факт".

Володимир Ярославський — український шеф-кухар, керівник та співвласник декількох ресторанів, серед яких «Shef’s table» і «Lucky». Також він ϵ співзасновником міжнародної франшизи ресторанів «Nai».

Окрім цих досягнень Володимир Ярославський написав в співавторстві книгу “100 рецептів на кожен день”, а ще працював суддею на проекті “МастерШеф Україна”. За версіϵю Фокус-лістингу Володимир Ярославський входить в ТОП-25 найкращіх шеф-кухарів України. Чоловік активно займаϵться благодійністю і мріϵ про те, аби зробити українську кухню і культуру максимально популярною в світі.

Володимир Ярославський активно веде соціальні мережі. На своїй сторінці в Instagram розповідаϵ про своϵ життя, кулінарну творчість і досягнення. В одному з останніх Stories Ярославський розповів про свої нові кулінарні горизонти.

Володимир Ярославський розвернув польову кухню із елітним меню на Донеччині
Володимир Ярославський розвернув польову кухню із елітним меню на Донеччині

Шеф-кухар повідомив про розвернення власної польової кухні неподалік від містечка Мирноград у Донецькій області. Популярний шеф-кухар посеред донецьких степів приготував справжній елітний бенкет. Ярославський наварив у великій каструлі узвар, приготував рис басматі з димком (на кострі) і спеціальну страву для тих, хто дотримуϵться Великого посту: квасолю в томаті із баклажанами.

Родзинкою польового меню стала мексиканська страва Чілі кон Карне, приготована за рецептом самого Ярославського. Ця страва належить до мексикано-техасської кухні і напевно, точно б сподобалась колезі Ярославського, Ектору Хіменес-Браво, який теж часто буваϵ на Донеччині із гуманітарною та волонтерською місіϵю.

Чілі кон Карне — це запашне мʼясо із пряним та пекучим присмаком. Окрім мʼяса до нього входять свіжі овочі — гострий та солодкий перець, ріпчаста цибуля. Також для приготування потрібен томатний сік та гострі спеції.

З таким насиченим меню від Володимира Ярославського українські захисники точно не залишаться голодними.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?