29-річна переможниця шоу “Холостяк-11” Анна Богдан після розставання із Заливако знайшла нового кавалера

Переможниця проекту "Холостяк-11" Анна Богдан не змогла зберегти відносини з Михайлом Заливако. Втім, зараз в красуні, схоже, зʼявився новий залицяльник. "Один Факт" покаже його вам прямо зараз.

Анна Богдан — переможниця 11-го сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Саме ця красуня боролася за увагу та серце холостяка та бізнесмена Михайла Заливаки. Раніше вона була дружиною колишнього голови президентського офісу Андрія Богдана.

Анна – активна користувачка соціальних мереж. В Instagram дівчина ділиться подробицями власного життя. В одній з останніх Stories красуня показала… свого нового залицяльника. Ні, це ніякий не Михайло Заливако, і ні в якому разі не Андрій Богдан.

Пухнастий залицяльник Анни Богдан
Пухнастий залицяльник Анни Богдан

В ліжку у Анни оселився… кудлатий пес. Дівчина показала пухнастого смівмешканця, який із самого ранку забрався до її ліжка і влігся там, простягнувши свої маленькі лапки.
В наступному Stories Анна Богдан продемонструвала розкішний букет троянд, який стоїть у вазоні на столі біля вікна. У віконечку можна побачити, як той самий песик, що тільки-но ніжився в обіймах своϵї господині – вже здійснюϵ вранішню пробіжку на вулиці.

Дуже чарівна пора, коли оживаϵ природа – підписала квіткову світлину Анна.

Вочевидь, красуня зараз насолоджуϵться відпочинком у приϵмній компанії пухнастого улюбленця. Хто подарував Анні Богдан букет троянд — так і залишилось загадкою.
Після участі і телешоу “Холостяк-11” та блискучої перемоги Анна стала будувати відносини із Михайлом Заливакою. Ще під час шоу зʼясувалось, що в ціϵї пари — дуже схожі інтереси. І Анна, і Михайло полюбляли походи в гори.

Троянди для Анни Богдан
Троянди для Анни Богдан

На протязі усього проекту в Михайла з Анною було чимало оригінальних побачень. Вони змогли зустрітись навіть онлайн, коли дівчина захворіла на коронавірус.
У фіналі “Холостяку-11” Анна Богдан отримала від Михайла каблучку. Після завершення проекту закохані продовжили свої стосунки і стали жити разом. Втім, ці відносини все ж не склались. Влітку минулого року Анна повідомила, що вони із колишнім холостяком Заливакою більше не разом.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.