Таємне кохання Дана Балана і Тіни Кароль за лаштунками: що сталося насправді та чи продовжуються стосунки

Незважаючи на те, що Дан Балан і Тіна Кароль ніколи не підтверджували свої стосунки, їхня близькість на публіці змусила багатьох шанувальників повірити, що між ними є роман.

Хто такі Дан Балан і Тіна Кароль?

Дан Балан – молдавський співак, композитор і продюсер. Він народився 6 лютого 1979 року в Кишиневі, Молдова. Балан здобув популярність як сольний виконавець, а також як учасник гурту “O-Zone”. За свою кар’єру він випустив сім студійних альбомів і здобув численні нагороди, включаючи премії MTV Europe Music Awards і World Music Awards.

Тіна Кароль – українська співачка, народна артистка України. Вона народилася 25 січня 1979 року в Магаданській області, Росія. Кароль здобула популярність після перемоги на конкурсі “Євробачення” 2007 року. Вона випустила шість студійних альбомів і здобула численні нагороди, включаючи премії “Золотий диск” і “YUNA”.

Чутки про роман

Чутки про роман між Баланом і Кароль з’явилися в 2017 році, коли вони стали тренерами в українському шоу “Голос країни”. Їх часто бачили разом на публічних заходах, і вони публікували фотографії та відео один з одним у соціальних мережах.

Однак ні Балан, ні Кароль ніколи не підтверджували публічно свої стосунки. В інтерв’ю 2018 року Кароль сказала, що вони з Баланом “дуже близькі друзі”, але “не більше”.

Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не були разом
Тіна Кароль і Дан Балан: кохання, чи іллюзія?

Що сталося насправді?

Важко сказати з упевненістю, чи були Балан і Кароль у романтичних стосунках. З одного боку, вони публічно демонстрували багато близькості та ласки. З іншого боку, вони ніколи не підтверджували свої стосунки, і можливо, що їхня близькість була просто дружньою.

Чи продовжуються стосунки?

Наразі невідомо, чи продовжують Балан і Кароль спілкуватися. З 2019 року вони не з’являлися разом на публічних заходах, і вони не публікували спільних фотографій у соціальних мережах.

Незважаючи на те, що Балан і Кароль ніколи не підтверджували свої стосунки, їхня близькість на публіці змусила багатьох шанувальників повірити, що між ними є роман. Чи були вони справді закохані, чи просто друзі, на це питання може відповісти лише час.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.