Актор Григорій Бакланов після розлучення з Цимбалару знайшов брата-близнюка: “Нас розлучили в дитинстві”

Актор Григорій Бакланов, який нещодавно розлучився з Анастасіϵю Цимбалару — розповів про те, що… знайшов брата. Дізнайтесь прямо зараз неймовірну історію зустрічі і секрет, який все пояснюϵ.

Український актор Григорій Бакланов відомий телеглядачам по серіалу “Спіймати Кайдаша”. Там він зіграв роль молодшого сина в родині Кайдашів, Лавріна.

В березні 2024 року стало відомо, що Григорій офіційно розлучився і своϵю дружиною, акторкою Анастасіϵю Цимбалару. Разом ця пара була достатньо давно, ще зі студентських років. В офіційному шлюбі Цимбалару і Бакланов протримались 2 роки. Подружжя одночасно оприлюднило допис про своϵ розставання на персональних сторінках у соцмережі Instagram.

Два названих брати: Валентин Томусяк і Григорій Бакланов
Два названих брати: Валентин Томусяк і Григорій Бакланов

З того часу пройшло трохи більше місяця і Григорій Бакланов повідомив чергову новину із родинного життя. Він знайшов свого брата:

Колись нас розлучили в дитинстві і ось, нарешті — повідомив актор.

На світлині, яку актор оприлюднив у Stories Instagram, Бакланов створив на обличчі загадкову гримасу і позуϵ поряд зі своїм колегою по творчій роботі, Валентином Томусяком.
На іншій світлині обидва актори — знов поряд. І тут Григорій Бакланов надав більше інформації щодо того, як йому вдалось відшукати “брата” Томусяка.

Ми знайшли одне одного в Zara – розповів актор.

Відомо, що Григорій Бакланов і Валентин Томусяк зараз грають в одному спектаклі. Вочевидь, в такий спосіб колеги по сцені просто вирішили пожартувати про свої родинні звʼязки.

Григорій Бакланов і Валентин Томусяк
Григорій Бакланов і Валентин Томусяк

До речі, із своϵю колишньою дружиною Анастасіϵю Цимбалару Григорій Бакланов зберіг дружні відносини. Навіть після розірвання шлюбу вони продовжують спілкуватись один із одним.

Під останнім дописом Бакланова, в якому він позуϵ в червоному піджаку і чорних окулярах — Настя Цимбалару написала жартівливий коментар:

І тут я зрозуміла, що з розлученням ми поспішили!

Григорій посміявся з цього висновку та зазначив, що такий образ створив саме для неї.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?