Потап і Настя: як народився найскандальніший український дует, який наче і розпався, а наче і ні

Український дует Потапа і Насті Каменських був створений 28 років тому. Історія зіркового знайомства та розвитку дуету, творчість якого зараз на паузі — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Найскандальніший дует українського шоу-бізнесу, Потап і Настя Каменських засяяв на естраді майже 28 років тому. Момент знайомства майбутнього творчого тандему відбувся в 2006 році.

На той момент Олексій Потапенко (саме так звуть репера Потапа насправді) шукав для себе нову вокалістку. Продюсеру і музиканту було потрібно, щоб молода та гарна дівчина виконувала приспіви в його піснях.

Олексій Потапенко і Настя Каменських
Олексій Потапенко і Настя Каменських

Друзі порадили Потапу молоду і талановиту солістку Анастасію Каменських. Олексій відразу розгледів у дівчині творчий талант і музичний потенціал. І тоді він запропонував Насті створити RNB дует “Потап і Настя”.

Вже в 2008 році молодий творчий колектив “Потап і Настя” випустив реліз своϵї дебютної музичної пластинки під назвою “Не пара”.

Окрім розвитку музичної карʼϵри Потап і Настя багато працювали і в кіноіндустрії. В 2009 році вони прийняли участь у новорічному мюзіклі “Червона шапочка”. Потап зіграв там Вовка, а Настя Каменських, звісно – втілила образ Червоної шапочки.

Також у фільмографії цього творчого дуету ϵ фільм “Викрутаси”, до якого створили однойменну музичну композицію. В 2014 році творчий тандем Потапа і Насті Каменських зʼявився у фільмі “Аліса в країні чудес”. В тому ж році творча пара знялася у 2-серійному фільмі “1+1 вдома”.

Репер Потап і його кохана Настя Каменських
Репер Потап і його коана Настя Каменських

В творчій скарбничці Потапа і Насті ϵ велика кількість пісень та відеокліпів. Серед них: “Крепкие орешки”, “Не пара”, “Новый год”, “Не люби мне мозги”, “Чумачечая весна”, “Выкрутасы” та інші твори.

Про творчу перерву в карʼϵрі Потап і Анастасія Каменських повідомили 24 жовтня 2017 року. В дуеті вони зняли відео, в якому розповіли, що в спільній музичній роботі беруть паузу. Їх творчий тандем проіснував разом 11 років. Втім, вже через декілька днів, а саме 31 жовтня 2017 року – ця парочка повідомила про відновлення музичної карʼϵри.

Щоправда, кожен віднині виступаϵ сольно. Настя Каменських виступаϵ під псевдонімом NK, а Потап взяв собі псевдо ПТП.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.