43-річний Алан Бадоєв уперше за 4 роки обійняв сина Бориса та доньку Лоліту: “Ми як дуже злагоджене тріо”

Так склалися обставини, що режисер Алан Бадоєв залишився в Україні, коли його діти виїхали жити за кордон. Чотири роки тривала розлука й урешті тато об'єднався з сином та донькою.

В Алана Бадоєва одна рідна донька – 19-річна Лоліта. А Бориса, сина Жанни Бадоєвої, якому нині 21 рік, кліпмейкер виростив немов власну дитину. Тож вважає його рідним. Обидва нащадки нині мешкають в Італії.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Через пандемію корони та повномасштабне вторгнення в Алана не було можливості відвідати дітей. Довгих 4 роки спілкувалися виключно через відеозв’язок. Нині Бадоєв виїхав у справах за кордон, а Лола з Борею супроводжували його кілька днів у поїздці. Тож насолодилися одне одним вдосталь.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Щасливий режисер поділився світлинами зустрічі з дітьми з підписниками Інстаграму, яких у нього понад 650 тисяч. Алан порівняв живу зустріч зі спілкуванням у месенджері й назвав це немов:

“пити каву без кофеїну чи танцювати на “тихій паті”, де в кожного своя музика у навушниках”.

Алан Бадоєв зустрівся з дітьми Лолою та Борисом

Багатьом українцям нині ця ситуація знайома, коли немає можливості поцілувати дитину перед сном, відчувши запах її волосся. Побачивши зовсім дорослих сина й доньку, Алан із цікавістю споглядав, які звички у них збереглися з колишнього життя та чого нового здобули за останні роки:

“Ми як дуже злагоджене тріо, яке по відчуттю знає всі партії всіх імпровізацій. Кожен відчуває своє місце і мить, коли потрібно починати соло”.

Борис успадкував професію тата. Став режисером і вже презентував доволі вдалий проєкт про італійських художників-класиків, який тепер показуватимуть студентам вишів. Лоліта ще навчається, але теж визначилася з подальшим шляхом у житті – хоче бути режисеркою.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.